По што приметувате дека се станати мали пелените? Кога ќе и ги извадам на бутчето и е урежано што и стоеле.
Некоја мајка што користи бекутан да ми каже дали се потенки или подебели. Моментално се на акција во веро па дали вреди дс се купат
Мене ми дадоа примерок 2. Ги искористив пред некој ден (тато нанаше, па да не го будиме) и зедов од овие. Утоп беше од една дневна дремка
Мене Бекутан досега не ми пропуштиле. Моментално од старите користам, ама имам користено и од новиве и сум презадоволна.
Ги кориатев се до годинката па сменив пуфис користев долгоок време е сега пак се вратив на Бекутан во кутии сум земала супер се покажаа. Доколку оние во малите ќесиња што одат по 10 броја мислам пробни сите лом беа. Помочан до немајкаде. Ааа за ова што вели @wannaBeMomma точно е дека на машките повеќе некогаш смрдат мочките и се тоа е од курето. Мојот плачење од болки кога мочкаше сега го отвораме ама не дава . Искрено ќе морам да го носам на доктор да му гоотвори убаво бидејќи ми беше отворено и пак само се затвори.
Од 6кг почнав 4ка да користам. А од 7кг мислам дека се пелените. Јас не сум се преориентирала по назнаките на амбалажата туку по самото бебе и како му стојат пелените, дали пропуштаат, дали ја стегаат
Преубави се пелениве, штета што не зедов повеќе, башка и евтини околу 360 мкд од бугарскиот лидл, во грчкиот се малку поскапи, меки, ептен тенки, не пропуштаат. Слични се со новиве cushy baby со таа разлика што овие миризливи се и синко утоп мокар беше со нив, додека пак со овие од лидл тоа не се случило.
Сакам да го пофалам памперсов од Грција е купен скоро идентичен е со Памперс тенок, не пропушта и што е најважно не мириса.. Додека сум тука да ги пофалам и памперс сплаш за во вода си ги користевме за на плажа супер се.
И на мојот му го отвараа курето. Тогаш се покајав оти нели мајка ептен бев потресена ама од овој аспект гледам дека не згрешив и дека докторот убаво ми кажа подобро на 1 година кога ништо не разбира и ќе заборави за неколку часа отколку поголем за да има трауми. Многу ми е жал што пак треба да одите и мене ме плаши тоа па затоа секој ден отварам нема штета. При бањање. Иако на мене докторот ми рече на 2 3 дена отварај и нема да се затвори. Има ли некаква причина што му се пак залепило на твоето или? Инаку јас користам пелени на лупилу на лидл и сум презадоволна од истите. Ги земам во кутија 14 евра 100 пелени 4 ка уште Еве ги