Значи Дајперсов евтинки се И нас ни беа погодени со поголемата ќерка, сега за втората незнам зошто не ми ни текнало на нив. Ќе споредам Кам, Стокомак, Еурофарм па ќе видам кај ми се најевитни. Кај евтини па уште барам да биде најевтино
Пријателка ми ги фалеше Дајперс пред некој ден. Ама вика купив од КАМ , пакување Дајперс внатре Лалин пелени.
Ние користиме 5 ка а има сигурно 15 кг не сме се мереле во скоро,колкави сте вие?Незз ни точна висина ама ме изненади со 6 ката зошто иста возраст се.Во големото пакување се 44 парчиња.А мене лично виолета не ми се свиѓаат и едино од нив ми се исфрли.И да напоменам секогаш сме купувале од Зегин други пелени внатре немало како во случајов со Кам
Nie 6ka koristime veke podolgo vreme, moze veke pet sest meseci neznam tocno i taman mu se. Zavisi do konstrukcija, petkata mu propustaa noke epten, so sestkata nemame problem. Od babylove se prefrlivme na violeta i do sega od site sto sum gi probala najdovri minse pokazale (osven babylove,tie mi se no.1).
Јас освен Памперс други пелени не се сеќавам да сум купила. Ни за првата ќерка ете сега и за втората ќерка исто со Памперс тераме! Јас сум задоволна од нив! Кај малата никогаш не се случило да пропуштат! Ама велите поефтини... м? Дајперс м? Ај наредните такви ќе бидат па ако и годат на газето би ги коростела!
Добри се Ги користев за големата ќерка, но мислам само големи броеви носат во Стокомак така што за малово ќе чекаме да порасне Јас пак експериментирам. Ги купив Minies од Рамстор бидејќи имаат ептен убава цена а ги фалат дека се добри. Една пеленка искористивме и вака прв впечаток ми е дека се убави, поубави од Дајперс. Но помали. Тројката Минис е помала од тројката Дајперс. А Дајперс ми се малце крути, не дека се лоши. Но имам бебе не-какач, така што за мочки се топ, но кога еднаш во неделата ќе се искака нема пелена што ќе ги задржи тие каки
Хаха..јас до сега само памперс актив драј и бејбилове премиум,задоволна сум, ама за овие баш видов мн добра цена па да прашам, а да навистина имаше само голема бројка од бејбилино.
Дајперс каде се сега на промоција знае некој? Последно беа тинекс и еурофарм, 430 ден нешто така стварно се исплати ама мислам не се веќе