Мислењето не е избришано, туку е префрлено во темата за попусти и промоции. Пратено е известување за истото. https://forum.femina.mk/threads/Поп...козметика-и-хигиена.28301/page-5#post-4155385
Земавме пелени 3ка пакет кутија од бејбилов ама нема индикатор. Дали другите розевото пакување 3ка имаат индикатор или и тие немаат?
Јас користам памперс премиум..Топ се сега за сега.од бебилове и бекутан и се вцрвенуваше дунде. Други немам испробано.
Купив Дајперс Пелена ко пелена, не ми фати нешто око тенкоста и шушкањето и има нешто лила на нив, ваљда гел е Битно денес цел ден е со нив и добро се покажаа, не смрдат на мочки, еве и со нив спие па со Господ напред да не се деси поплава Инаку се потегнав и купив две пакување во Рамстор, па и играче да добие бебе нели, ама не им стигнале, играче нема, пишаа број, заверија фискална па ќе чекам
Искрено јас дајперс користам веќе 2 месеци и сум презадоволна...нити црвено газе нити осип..нити ми пропуштиле воопшто...пробав на почеток со Памперс ама секое сабајле потоп...Бекутанот се многу крути ама вршат работа...
Па исто ќе дојде како во Рамстор со картичка, па ако земеш две пакувања и играче ќе ќариш (што го нема ).
Зедов Слипи, засега се океј... (ние се пробавме со синко нај НЕ задоволна од бекутан и виолета, друго се е океј, дури и оние минис од рамстор се подобри од наведениве)
Што им фали на Виолета? Не дека се wow ама па за нијанса ми се подобри од Слипи Памперс сензитив, дефинитивно тие ми се најдобри
Па не знам, ете нас не ни се погодија, некако крути ни беа. Секое газе не ја поднесува исто секоја пелена. Пример, памперс и виолета најмногу ни пропуштаа нас, можеби тоа не е случај кај твоето дете. Затоа, пелените ги бираме според тоа како децата ќе ги поднесат.