Вчера ми се јавија дека им стигнале играчките во Рамстор со купен Дајперс. Па да кажам, на тие што не се јавиле да идат да си бараат
Јас па си викам кој знае какви играчки Али и овие се ок, ке се шуткаат низ кука Ќе проверам во Капитол и ке пишам дали има Фала за инфо
Сменив од обичен на Памперс премиум, сега се молам да не и направат осип. Многу се потенки и помеки од обичниот Памперс, ми се свиѓаат
Како бе??? Јас користам 2 месеци веќе, баш завчера и сефте и зедов 4ка од Зегин 399 денари беа..воопшто не ми пропуштиле до сега,а беба е ептем активна...
Аииии да а Јас задоволна сум во однос на пропуштање, односно ниту еднаш не ме изневерија Уствари до сега кои и ги пробав не пропуштија, а какач и мочле е голем ОК ви е бројчето? Да не треба поголемо може?
Да не имате инфо дали донесоа Бејбилов џамбо пакување во ДМ? Морав да земам Памперс последниот пат, само овие два типа не ни пропуштаат.
Јас сите ги испробав и со сите бебе беше мокро , пропуштаа, случајно земав minies од рамстор ај викам да ги пробам и прв пат бебе ми е суво цела ноќ, пробај ги
Sleep од Зегин се супер, не пропуштаат и слични ко Babylove имаат жолта линија на суво која позеленува кога пелената е полна.
Нови се да , внатре се со подруга шара и потенки се и по шушкави идат и новава линија до 7ка број одат , денес го отворив пакетот 5ка ќе видам како ќе се покажат ..
И јас ова ќе прашував. Цел саат му ставам пелена на бебе Ми бега, се врти.. А навечер уште тераме со памперс премиум, само тие не му пропуштаат вајда му одговараат на дебелото газе
Навечер и ја им ставам обичен, а денски им ставам од гакичкиве, мрдаат да мн, ама еве не ми пропуштиле. Ќе се искористат и тие
Веќе еден месец ги користам преку ден за бебе пошто цела се превртува и ми бега па со нив од стоечки некако и ги ставам (фискултури живи), издржливи и супер ни се погодија. За навечер памперс премиум, најдобри за мое бебе се покажаа.