Јас земав на почеток памперс од зелените...па после земав бекутан па дајперс и ги сменав сеа пошо ммн почнаа да ми смрдат и сеа сак сум на памперс зелени
И ние имаме од новите памперс Веќе цела недела ги користиме и можам да кажам дека се многу подобри . Потенки се , помеки , за пропуштање ни старите не се случило да пропуштат.
Во тинекс видов пакетчиња со по околу 20тина пелени. 4 немаше(распродадена), а и јас сакав да купам за проба. Има и во рамстор, ама ги кријат позади старите
И моето од слипи се нафрли па прејдов на памперс ама искрено многу ми мирисаа, па бекутан ама пропуштаа и земав да ги пробам miniers ос рамстор искрено ради цената нахефтини се и не ги менувам за ништо прв пат бебе ми е суво бидејќи навечер не менувам по 10 часа пелена, тенки не мирисаат одлични се, пробај ги
Како што знам си ги има стандарните пакети, мал, среден и џамбо. Впрочем тоа си е актив бејби во ,, подобрена,, верзија.
Женски денес видов дека на памперсот кој го купив за бебе, пишува про каре, а не премиум каре каков што им побарав во еурофарм. Тој е истиот или друг е овој. Се надевам нема да има проблем и со овој. Среќа мало пакување зедов за проба дали ќе му одговара.