Мала помош тие што користат памперс 2: премиум се од 3-6, актив драјв сега новите се 4-9, а порано беа 3-6? Така ли е или има уште некоја врста на памперс? Скроз сум збунка, а фрлено ми е пакувањето на стариот памперс нез како беше. Ужасно ми пропуштаат новите и нез сега кои да ги купам..
Nie zemavme ored mesec od tinex i bea od 3 do 6..a sea pred dve nedeli maz mi zema od zegin od 4 do 8 pisuva na opakovkata..Valjda se isti..nemame problem nie sekako
Купив пакет 4ка. Имаше неколку. Приметив дека имаше мали пакувања, по 20 пелени; средни, оние нормалните по 459 што се и пакетиве по 829. ( за цениве не ме фаќај за збор )
Да. Зт и кога ги купував се збунив, а продавачката баш ми вика 2јка земам сигурно (ме знае). Се измачив неделава со пелениве. Пуфис да не знаете дали има помало пакување 2 чисто за проба да земам?
Незнам Кан бебе дали ви би се погодиле, они имаат најмали пеленки. Еве за споредба Памперс 2 (премиум се мислам ова, ама сликава е пред 10м) и Кан бебе 2. А Пуфис немам видено мало пакување.... Исто пробај ги и Бекутан, нови имаат и они не се крути како порано и внатре се белички. Јас тие ги користам сега и многу сум задоволна. Памперс имав земено, низ грб и пропуштаа и одеа гомцата... а овие и не. Имаат мало пакување, па пробај.
Мамички ве молам за еден совет за новороденче за на болница подобро е да земам кан бебе бр.1 пелени кои се поефтини и најдов паковање од 70 пелени или да земам памперс премиум поскапи и имаат 54 пелени
Има мали пакувања, и има пакети, ама не од сите броеви. Јас сега купувам од оние пакувања што чинат 469, оти нема џамбо петка. Изгледа е време да се одвикнуваме од пелени. ДМ услуга ни прават вака
Купив од новите Памперс актив Потенка пелена не ми паднала во рака, фино личат, меки се и мирисаат убаво, уствари разликата од старите ми стои дека е само во танчината. Прва пелена наместив за спиење, супер минавме не бевме утоп и битно не смрдат на мочки
И јас земав од новите Памперс актив, убави се. Многу подобри од Памперс премиум, всушност тие повеќе не би ги ни ставила на листата пелени кои би ги купила во иднина.
@Kitten Зошто не Памперс Премиум? Јас втор пат купувам 3ка, многу повеќе ми се свиѓаат од старите Памперс актив,ептен тенки и не мириса кога е мочкана. Мислам оти не би ги менувала со актив повторно.