Се ронеше гелот, дундето ѝ се полнеше со топченца од него, плус мрежичката некако се извлекуваше и ѝ се пикаше во газе. Подобри се новиве актив, но јас после малце експериментирање ќе си се вратам на Бејбилав, а овие Памперс актив само по потреба, кога нема да имам време за до Дм.
@Kitten Зарем гелот е тоа? Јас мислев од павловичевата е,па дури и ја сменив, на неколку пати видов дека има ко грутчиња во дундето едвај и ги чистев. Ок,и онака се при крај, ќе барам нови. И од активот мислам дека така и се правеа. Бејбилав ги фалите ама за едни пелени толку км не ми се поминува Ќе барам други поарни.
За мене памперс премиум се најдобри, ама па не ми се даваат толку пари за мочки. Сега користам Слипи преку ден,а Памперс премиум навечер. Да ги дотрошам Слипи и ќе ги пробам Пуфис, овие некако на мочки ми мирисаат многу.
Ауу.. најлошите пробани до сега Бебе цело мокро беше секое утро.. После неколку пробани се откажав и земав други
Во среда секогаш им носат роба, види утре дали ќе има. И јас чекам петка џамбо, ми рекоа дека ќе ми чуваат пакет ако има утре во пратката.
dali na nekoja mama od vas im se ima sluceno da izleguva od gelot na pelenata i stetno li e toa.Jas imam uprimeteno kaj kan bebe pelenite i sleepy novite vo zegin sto se
Дефинитивно за мене најдобри, после разочарувањето од Памперс Премиумот и Актив драј овие сега не ги менувам за ништо, синко сув, нема црвено газе, не пропуштаат и ефтини се. Супер се.