Dajpers vo eurofarm se 399 So dve kupeni naednas dobivas chicco prsteni za redenje a so 4 prooduvalka
У Зегин Дајперс се 389 денари исто со 4пакувања проодувалка оди како и во Еурофарм. Виолета исто е на акција во Зегин 3ка се 470. 4ка и 5ка 549 денари внатре има и влажни марамици. Пуфис во кутија се 800 и нешто денари во Зегин.
Koj pampers bi mi go preporacale, moeto bebe mi fati esherihia vo urina, pa sega se mislam da ne mi e do toa, koristev violeta, I sega sakam da smenam, sega zemav pampers active baby malo pakovanje za da probam, ili pak podobro e premium care ... ?
Мајки што е со слипи 4 и 4+ веке цел месец не можам да најдам, не ги носеле повеке. Мора да ги сменам изгледа,Дајперс пуфис или виолета?
Јас долго време користев пуфис (конкретно 4+) и бев презадоволна. Не ни пропуштаа. Но бидејќи 5ката му се мали на мојов, а до 5ка имаат, сега користам виолета и тие се супер.
Мајки ве молам дајте ми предлог за пелени кои не пропуштаат... До сега за преку ден користиме константно Пуфис и најзадоволна сум од нив, меѓутоа 5ката почна да ми пропушта ноќе,а богами и за денско спиење, а вака на изглед дури и големка му е коа му ја местам (12.5кг дете) Пробани ни се Виолета,Дајперс,Памперс гаќички,Бејби лов гаќички. Ништо не ни е погодено, ве молам за совет....
Новите Бекутан сте ги пробале? Јас од нив мн сум задоволна, не ми пропуштиле до сега. Последно земав Памперс новите да ги пробам, ама пак ке си се вратам на Бекутан, нас ни се погодија ептен.