Никогаш не би гледала да заштедам, а да си направам проблем на бебето. Читав многу позитивни коментари за нив, па си реков ќе ги пробам,ако одговарат добро,ако не, ништо. Сепак се ставаат на газе, не е нешто за јадење,па да ризикувам многу експериментирајќи. @monik55 Пробај ги, на нас ни одговараат. А како мислиш не се трошат многу?
Моник пробај ги миниес од Рамстор. Јас од нова година навака ги користам. Иако брв скептик подобри од памперс ми искочија.
Гаќичките ноќе ги ставаш,не пропуштаат? Денски ги користам,раат сум,ама за ноќе обичниот памперс,ама го местам 10мин,не знае да лежи мирен да го наметиш.. Па ако држат и ноќе да ги ставам.
И ноќе ставам, што зарем се штедиме преку ден, а да ми наплати навечер, не не не нема да може Ја носи по некои 12-13ч, пропушти само еднаш, ама вечерта во 22ч заспа, а ставена му беше кај 20ч, плус се изнапи вода. Ептен ми се погодија, раат видов со пресоблакање
Гаќичкове на Памперс како се покажаа подобри се од обичните пелени или исти? Сакам да купам гледам во зегин има акција уште денес трае.
Ме убеди,ке ги купам денес ке ги пробамаме па ке кажам мислење. Мене плус 300 денари ќе ми искочи да платам
Минис имаат гел внатре - ок се, не пропуштаат, но некако не сакав со гел како додатна хемикалија ми е... Ние најверни на Puffies си останавме, преку ден му ставам 5ка, а за навечер сепак ставам BabyLove 5+. Инаку, ако користите гаќички,пробајте ги на BabyLove, мене поубави ми беа од гаќичките на Pampers...
Или тие или бејби лав ќе земам да ги пробам па ќе знам за количински да си зимам. Чим имаат гел миниес не ги зимам да не ми се исфрла.
Држ недај купив миниес,вака на изглед се многу подобри од слипито и потенки. Му сменив до сега две убаво му пасуваат а 4ка земав. За подобар утисак ке кажам сабајле И да ептен се џиџе шаренки.
@monik55 Виолета со сигурност не пропуштаат и не мирисаат и немаат гел ама се малку по груби/тврди, ама сепак Бејбилов ми се подобри дека помеки, ние од раѓање ги користиме и сум ептен задоволна.