Акција во Зегин https://www.instagram.com/p/Bwq3n6vAH5G/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1nmy06n80c9h3
@TeddyGrey купив на памперс гаќички, како се соблекуваат? За облекување во ред али соблекувањето не ми штима нешто. Ако ги влечам надоле изметот се распрснува фактички. Има некоја цака?
Од страна се кинат и во средината имат лепенка за да ја завиткаш пелената. И ние сме на гаќичките супер му одговараат на бебе.
Купив од 9-15кг ама моделот не и пасува баш. Како мали да и се или задниот дел така стои малку над газето? Оти овие што ги користам се баш неколку прста над.
Извини шо упаѓам, 3ка се од 6-11 кг, сеа гугл ми кажа. А јас сум преродена со гаќите. Нема живци кинење дур менвиме пелена
мојата има 5кг и нешто. (200-300грама). поарно 3ка да и земам. Што цена се знаеш? Извини за прашањата..
Искрено абер немам пошо увек земам појќе работи и не ставам дикат, мало паковање земи за проба околу 300 денари е мислам.
Згодни се. Мојава бега коа мењаме пелена, дур ги залепам лепенките е научна фантастика. Овие некако побрзо ми одат.
Зошто само мене ми пропуштаат каки Маж ми ми рече веќе да не види кутија со гаќички дома. Фати купи нормални, другиве ги забрани и цела кутија ја качи горе на спрат. Изгледа толку , навистина неколку пати му пропуштија каки, мочки никогаш и скоро секогаш му е изместена на газето
Ние имаме буткици, па и држат. Башка кака потврдо. За помали бебиња, не знам колку се практични дур им е потечна каката. Ние сме 9 месеци, 9ипол кила. 4ка носи гаќички.