И стана повторно црвено газето од памперсот гаќички. Се надевам реакција од промена на клима има потечна столица и дека навистина не е од памперсот. Иначе од квалитетот не сум задоволна и ако не ја сменам на два три саати и протекува, а урината не ја апсорбира како што треба.
Да не е за поголемо бројче. Мене гаќичките ми личат на нешто помали. За столицата пробиотик даваш веќе сигурно. Ќе се среди. За газето прати ситуација ако не бива смени ги.
Има околу 8,5 кг и купив од 9-15 кг и пак и се некако кнап. До моделот е. Да, прима бигаја. Со памперс почнав од прв ден и ради црвенило пробав повеќе вида и најдов соодветни али неможев да земам со пакети со мене. Земав само еден и нема да и стаса за овде во мкд па купив и памперс. И денес жар црвена, грев.
виолета, памперс актив на син ми му пропуштаат ноќе. пуфисот се до 5ка и мали му се. бекутан, дајперс, кан бебе од кои да земам за ноќе?сите ми се крути и дебели не ги сакам баш ама немам избор веројатно многу или други да ми предложите.. го пораснав со пуфис, виолета и памперс ама сега за ноќе му пропуштаат.
Пробај со поголемо бројче од тие што најмногу му одговараат. Ако не пробај ги Бејбилав од ДМ. Јас бев најзадоволна од Канбебе од горенаведените. @FreeMind Пробај и ти со Канбебе ако се уште сте Мк и не си нашла соодветни.
Пробај и со дајперс, ама ако е мочко како мојов ништо не спасува. Сите можни ги пробав и на крај се помирив дека нема чаре и пресоблакам сред ноќ
мојот освен вода ништо друго не пие веќе, така да имам надеж дека има памперс за нас а од 20 месеци навака конечно почна да преспива по цела ноќ и никако не го будам, е сега ако е утоп што знам веројатно нема така да го оставам се мислам кан бебе или дајперс фала ти
ги заборавив бејби лав, само не знам како се со цената во споредба со кан бебе, бидејќи и тие сакам да ги пробам.некој ако ги користи и знае да ми пише
Nie koristime can bebe. 88brojki 650den, 60 i nekoja brojka 450den. Majki podlogi za presoblekuvanje kade mozam da najdam i ceni?
Јас ставам Mines само во рамстор ги има и сум многу задоволна.Никогаш не ми пропуштиле а и тенки се и меки за разлика од виолета.
Хахахахахахсхааа....лепенката е за да ја залепиш кога преслекуваш, во ролна ја виткаш и со лепенката ја лепиш.