Најдобри пелени

Дискусија во 'Бебе' започната од Rossana, 6 мај 2010.

1. ikame

ikame Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    370
    јас ги користам дајперс и супер се бр.4 користам

2. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    баш ке ги пробам а што бројка да земам затоа што син ми скоро е 7 кг.позз а и ако може линк да видам акко изгледаат.

На UMUT и Nedzhla им се допаѓа ова.
  3. ikame

ikame Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    370
    јас користам бр.4 тие сеод 7-18кг во зегин 50 ком. 589ден а малото паковање е 254 ден ми се чини 20 пелени

На HEV му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ikame

ikame Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    370
    evegi ovie se

На HEV му/ѝ се допаѓа ова.
  5. HEV

HEV Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    636
    ти благодарам ајмногу инаку во мојот град нема зегин ама ке најдам во ема фарм или во алтеа тие две ги има сигурно го има дајперсот баш ке го пробам .позз

6. ikame

ikame Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2012
    Пораки:
    600
    Допаѓања:
    370
    ако имаш кам маркет ги има и таму 659 ден. истите се па ви ди во тинекс или др.маркети
    дека во зегин се најеевтини на пример тука во ск. во тинекс се 770 во тедико 800 во веро и рамстор исто 800 и нешто позз

7. ivanovicka

ivanovicka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    395
    Допаѓања:
    227
    После моето долго мачење околу пелените, имам пишувано погоре можам да ви кажам дека си земавме Дајперс 2 од Зегин и сега за сега се супер , задоволна сум ,до сега не пуштиле и детево не ми е мокро кога ќе стане од спиење, нема црвенило , така да досега сум задоволна од нив ...Фала на сите што ме советувавте за Дајперсот спас стварно ... :D

8. Zlatnata.Alis

Zlatnata.Alis Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    80
    и ние бевме со кан бебе до сега ама почнав ужасно да се нервирам оти почнаа многу да ми пропуштаат и ги сменив со Бекутан , за сега ми се ОК ама читам за Дајперсот и може ќе ги пробам , да видам кои се подобри,а Кан бебе веќе не

На NatasaSara му/ѝ се допаѓа ова.
  9. mama.23

mama.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    25
    ние пак од самиот старт користиме памперс...сум му ставала и кан бебе и дајперс и бекутан ама мн се нафрлува и протекуваат...за скапи скапи се ама таа е...со вика мм свилен газ има :D

10. NatasaSara

NatasaSara Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    3
    Dobre dojdovte vo klubot kan bebe ne imam loso iskustvo pozdrav zenski.

11. Sanjicka15

Sanjicka15 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    90
    Само да знаете дека пелените се дефинитивно најевтини во Карфур. Ние купуваме Памперс 3 и Дајперс 3. Поевтини се и од Зегин. Да знаете дека Памперсот во Карфур е 975 ден. А вчера земавме Дајперс од Зегин и беа 580 ден., а во КАрфур се 555 ден., што значи за 25 денари се поевтини во Карфур што не е малку. И 4 и 5 Дајперс се исто 555 ден.

12. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.460
    Допаѓања:
    37.680
    Ние купуваме пелени Дајперс. Ги купуваме од Кам Маркет. Таму се 565 денари. На почетокот користев Канбебе, ама воопшто не бев задоволна. Многу пропуштаа пелените. Користев и Памперс. Задоволна бев од нив, ама многу се скапи.

13. pepus

pepus Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    156
    Ама во Кам нема 3ка никористиме 3ка а во Кам се 4ка и петка

14. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    здраво мајки ве молам за совет какви пелени да земам од памперс кои се најдебелки дали тие сенситив, њу бејби, слип... и дали од 2-5кг или 3-6кг за новороденче. Фала

15. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    н
    ние на почеток користевме од 2-5 кг, а потоа од 3-6 кг

16. loki.c9

loki.c9 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2012
    Пораки:
    478
    Допаѓања:
    201
    а колку време ќе може да ги носи тие од 2-5 кг за да знам дали да земам jumbo паковање. Да не ги прерасне за 1-2 недели па после да му се мали. стварно незнам какви да земам

17. pepus

pepus Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    156
    Не зимај Џамбо пакување особено ен за во болница ќе останеш 3-5 дена сигурн она ехо ти кажале колку тежи иакое тоа отпилика ако е околу 3кг брзо ќе се префрлите на тие од 3-6 уште во текот на првите 20 дена . Значи за во болница можеш памперс њу бејби2 -5 кг мало пакување дома ќе си дојдеш и ќе видиш дали памперс дали дајперс јас користев премиум каре зашто се најтенки и најпамучни ама 3ка почна дани пушта ептен ете не се погоди со конституцијата на детето па префрливме на дајперс презадоволна сум , кај вас може идруга пелена ќе одговарам оже на некоја ќесе исфрли не дај боже ке видиш

На loki.c9 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ljubicicaa

ljubicicaa Популарен член

Се зачлени на:
    14 декември 2010
    Пораки:
    1.540
    Допаѓања:
    559
    зависи колкаво ке се роди бебето, ние се родивме 3050 а дома си отидовме со 2880 кг така да подолго време ги користевме тие, речиси месец и пол.
    ама ти земиси нормално паковање па ке видиш како ке ти напредува бебушко, може да ги користите подолго време, ама може и одма да ги смените ;)

19. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.987
    Jas da vi kazam uste pred da se porodam zemav na popust peleni br.1,2,3 i 4 i toa otprilkia zemav po 10tina pakovanja od site, ne znaev ni jas kolku ke mi bidat dovolni ama gi zemav bidejki takva dobra cena ne se ispustase, na Baby Lino, ne znam dali gi ima vo Mk, 28 peleni ima vo edno pakovanje i gi zemav 2.80 evra sto mislam deka poeftini nema nikade pa duri i vo Mk sto gledav ne najdov slicna cena so ovie, a do sega nemam poplaki, super se pokazaa, ne propustaat, mu gi menuvam na 3,4 casa i pofalbi samo za ovie peleni.
    Inace da kazam deka br.1 jas seuste koristam eve za nekoj den polnime 2 meseci i gi koristam uste, od 2-5 kg sto se, probav mu staviv i 2ka od 3-6 kg ama golemki se, sto znaci seste nemame ni 5 kg stom mu se uste taman 1 :tmi:

Еве овие се

Прикачени фајлови:

• allproducts.jpg
      allproducts.jpg
      Големина на фајлот:
      101 KB
      Прегледи:
      210
  20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.460
    Допаѓања:
    37.680
    Во право си. Во Кам има само 4ка и 5ка. Тие најмногу им се трошат и затоа немаат од другите броеви.