Јас ги пробав Бабу лов на ДМ и сум презадоволна. Тенки се и не пропуштаат а според цената 2 е најефтина од сите пелени што до сега сум купила.
Mene licno ne mi e bitno da se potenki bitno mi e da ne propustaat dzabe e ako se tenki a da propustaat za eden cas inace na um bev da zemam can bebe ama edna koleska mi rece ona ic ne bila zadovolna od niv I ne zemav po nejna preporaka zemav dajpers
54 има во памперс премиум 500 и нешто ден. се зависи каде. Уште ги користам нив. Пробав памерс обични но ми пропуштаа. Овие ми се погодени
Ние ги користиме Sleepy од Зегин. И за големото(6ка) и за малото користев 1ца,сега сме на 2ка. И повторно сум презадоволна, не би ги менувала за никој други. Со поголемо сите ги пробав што можат да се сретнат низ Мк. Од Памперс бев најнезадоволна, бебе беше жар! Виолета беа ок но не ни одговараја кога потпорасна и тогаш купив Sleepy и од тогаш друга пелена нема шанси.
И јас ги земав тие. Прашав и сестра во Чаир ми рече има и таму,да не земам. Ако не се доволни секако може да ни донесат.
Iskustvo so pelenite na Can bebe? Od koja brojka da pocnam, dali da kupam sega ili odkoga ke se rodi pa da vidam so ke odgovara?
Исто и ние Слипи презадоволна сум од 8 до 8 сабајле не пропуштаат, сега сме на 4+ а бебе има 10+кг, следно ќе земам 5ка, ама не ги менувам, досега најдобри, скоро 3 месеци ги користиме ниту еднаш немал осип или црвенило.