@lackygirl Sleepy peleni debeli se ili tenki? K0ristime Can bebe i zadovolna sum, ama nekako mi se debeli sega za letovo pa sakam da smenam.
Па слични со кан бебе ама види разлика Слипи 4 и Кан бебе 5, 5кава не му чинат од Кан бебе мали му се среќа зедов мало паковање само 9 мислам беа во пак, кога немав Слипи, бидејќи во моево градче нема Зегин морав др да земам и 3 пати ми прокисна со кан бебе.
Vidov vcera vo DM. Tie se tenki, taka? Moze da zemam, fala ti. Vcera i deneska na dvajcata mi prokisna Can bebe, zatoa plus razmisluvam da smenam. Koristime 4ka, okolu 7500g dvajcata imaat, ne veruvam deka im se malecki, neznam sto e rabotata. Ke vidim i sleepy i pufis. Nema zegin? Mozno li e toa. Vo Makedonija na sekoj cekor gi gledam haha Se salam.
Тенки се одлични се. Ние се снабдивме си повише. Скоро 200 денари се намалени. Пуфис и Слипи не се споредуваат. Земи и слипи мало пакетче и ќе видиш и тое какви се.
Јас користам бејби лов.Почнавме со 1-ца .Како да знам кога да прејдам на 2ка не ми иде баш со пелениве.А и исти ми се гледаат у големина.
Јас на 10 дена преминав на 2ка,сега сме 5 кг, уште сме на 2ка,да го дотрошам и одам најверојатно 3ка.
Така нешто и ние бевме, бебе на 42 дена тежеше 6200г и после од 2 месеци 3ка почнавме. @srekice кога ќе почни да прокиснува земаш поголеми, а ќе сетиш и по бебето ќе му се смалат.
И јас да пријавам дека појма немам кога да сменам број,денес земав памперс премиум 2ка до под мишка му се... можеби избрзав но 2 месеци сме и 5100 имаме. Многу големи ми гледаат
Значи нив им се згрешени не е до мене ајде ќе земам 3ка,па и да бидат поголеми лето е ќе нема потреба боди да ставам
Види разлика,1 му се онака кнап,2ва буквално до цице и кога ќе го залепам лепенките можам една врз друга да ги залепам. Јес да не ми е буцко бебево но голема е разликата за килажа тука така
Лепиги една врз друга не ги оптегнувај до цице Па ќе видиш еден ден цел како ќе тера, дали ќе пропушта и сл. Ние сме веќе одамна 2ка,лепенките му се една до друга, таман. 2ка не би требало да се големи во никој случај, а гледам тука се нашиве со килажа
Ми се случи на два пати само да и протече.Ама пошто спие на страна па ќе се измочка поише.Ставив денес 2ка да видам,да не и клапа ми е страв.Инаку другиве некако многу и се оцртуваат околу ноџињата