Најдов и јас во ДМ последно пак 4+ беше ги зедов да пробаме, супер се само пто му се малку мали, ама ќе ги потрошиме, сега комбинирам Слипи ноќе 5ка, дење Пафис
Мајки користам памперс актив драј задоволна сум од нив супер се ама имам проблем сега 4 веќе му се кнап ,а 5 некако многу големи ,4+барав неможам да најдам нигде,да ми препорачате некој пелени слични на памперсов и тенки како нив .
Мајками така ги повива, да не им било ладно , до горе им ги крева ..ја и да сакам неможам ми се спушта дур ја закопчам
Јас ги користам 1 и не се лоши не ми пропуштиле до сега. Памперсот оригинал што е само со плаво не ме бендисуваат зошто ластикот го стега, а премиум со златно што се најдобри ми биле до сега.
Tenki se ne se suskavi ii nikogas ne mi prepustile... ubavo se lepat .. ubavo stegaat no nikogas previse .. nemaat miris .. super se od sekoa strana ..
утре сакам да и земам Пуфис , само за ноќе ми се потребни , добри ли се оти голема мочка е ноќе а ноќе уште немаме тргнато пелени , до сеа користев Памперс 5ка малата е околу 11.5 кг , Пуфис како се со големини , да земам мало пакување за проба кое ? Исто 5ка ( 11-20кг е ) , или 4(7-14кг е ) 4+ ( 9-16кг)
Јас користам 3ка од 4-9 кг .. за вас сигурно 4ка ке треба .. цела нок со една пелена никогаш ми нема препуштено.. и мислам дека немаат мало пакување .. денес купивме пуфис сензитив па ке видеме како ке биде со нив ..
Сега земав Пуфис сензитив 5ка најмало што најдов 48пелени има , вака добри стоат ми се свиѓат и тенки се дури и потенки малку од старите (зелено пакување ) памперс актив , само 5ка Пуфис поголема е малку у ширина ќе видиме вечер како ќе издржат.
Бебе пак има осип доле и го боли, незнам што да ставам, што да мачкам за да му се ублажи. Пак треба да менувам пелени. Ми препишаа претходниот пат маст, меѓутоа само 7 дена можеше да се користи и толку.
порачај ја оваа крема ја пракаат по карго 200 Ден кошта јас сум многу задоволна .. одма поминува секакво црвенило ..
Дајперс гаќички користел некој? Се бркаме по дома, и плачки и дерење за менување пелена, па викав да пробам со гаќички. Има Памперс и Дајперс само такви?