И бејбилов имаат гаќички пелени. Е сеа незнам кои величини, ние сме 4ка и од нив има. А до колку идат нагоре не сум видела
Имам купено и бејбилове и дајперс гакички ене ги стојат. За слабушковци како мојов не се, му клапаат во струкот. Само памперсот му пасува.
Имам Дајперс да ти дадам за проба. Бејбилов не сум ги пробала. Дајперсов некако не се тегнат не се растегливи и кога ќе ги облечеш не се уз тело како памперсот.
Фала на понуда срц, ама како читам ќе пробам од Памперсите, за у кризни моменти да имам, да не се расправам со џивџи. Денес цел ден добар, вечерва драми и дерење ње ње њее.
Да прашаш какви користат за таму што ти е поклонот и ќе земеш талво бројче или поголемо за да може да ги искористат. Ако земеш било какви, џабе се фрлени пари кога поклонот нема да можат да го искористат. Е сега ако ти речат било какви тоа е друго ама обично повеќето си тераат со еден тип. Инаку за помали пакувања имаш во дм, на пример за новороденче се 26 или 28 внатре 270ден.
Супер се ама искрено не се нешто многу полесни за облекување, коа мрда, прета, се врти, лази иди стасај ја. Полесно е ама не многу. Е вие одите и стабилно стоите, па може стоечки ќе сака.
469 ден, 42 парчиња. Има и џамбо пакување (внатре има две стандард пакувања) и излегува 100 ден поефтино. Инаку од 7-18 кг се. Сите пелени се стандардизирани во тој поглед, ама има мала разлика во големината на одредени брендови. Јас сум презадоволна. Тенки се, не мирисаат, мекички. Пробав и памперс на почеток, и пуфис, ама овие не ги менувам.
И јас почнав со памперс, кец и двојче искористивме ама ни пропуштаа. Сегс сме на кан бебе, задоволна сум.
Ано си ги пробал лупилу од лидл? мене ми се подобри од памперсот, се снабдив за цело лето И убаво стегаат. А додека пак обичните пелени лупилу му пропуштија,неколку пати. Гаќичките ниту еднаш.
Can bebe како ви се покажале? Тенки се? Мирисаат? Никако да го сменам Памперсов, а сакам да пробам со Can bebe, ми ги фалеше братучетка. Споредба со Can бебе и Дајперс? И за тие слушав добри коментари.. И на крај пак Памперс ќе купам знам, ама чисти информативно
Несум ги пробала, ама во план сум кога ќе одиме зошто пелените ме бендисаа прилично. Ако се покажат и јас ќе се снабдувам.
И јас така како тебе , 2год ќе пробувам ќе експериментирам и на крај се со памперс се враќав Пред 3 дена првпат и земав др пелени - Пуфис сензитив и земав и сум доста задоволна и ставам само ноќе по 12ч ја носи фиксно пелената , до сеа добри се и тенки се и меки , дури потенки од старите Памперс во зелено пакување што беа . За дајперс јас не би , посебно на лето , дебели се , а за Кан бебе поделени мислења исто се некои задоволни некои не , и тие си се малку дебелки . За тенка и помека пелена само Памперс , Пуфис и оние од Дм , сите останати се подебели од нив некои и покрути дури