Дајперсот се најдебели пелени што имам видено, заедно со Бекутанот. Само ги спуруваат на ова жешко. Не ги препорачувам воопшто. Баш ќе земам Пуфис следно од Зегин, да ги дотроши Слипито бебо. Ставам Слипи преку ден, навечер Памперс премиум. Ама за мене нема подобри пелени од Премиумот, досега барем. Точно дека се поскапи, ама барем не го мислам дали ќе се вцрви или спури.
Zedov Puffis ,podebeli se od Pampers a potenki od Violeta i ne mi mirisaat zasega na hemija e sega mene mnogu mi e bitno da ne se zacrvi pag gazeto na bebceto. Ke pisam sto ke bide
Inaku novoto pakuvanje ,plavoto od Pampers ne ni se dobri pojaka kaka i se odi od pelenata niz cel grb, ako ja stegnam pojako se spuruvame
Bebceto ni e dvaipol m ,js koga se porodiv nemozev da pazaruvam i maz mi nosese sekofas razlicni ili kakvi ima vo dukjan ili apteka na pampers tAkvi koristevme mrgju koi i premium , e sega ppsledno stavav pampers novo plavo pakovanje i se potenki od premium ama pojaka kaka a dvapati osven vo pelenata zavrsi i vo grbot i gi smeniv, a baska celo vreme i so crveno gaze sme ismeniv za pufis po preporaka na clenki tuka. Podebelki se pufisot i ne smrdat na hemija kako pampers ama mene mi e bitnosamo da nema reakcija na kozata od pelenata pa duri i da mirisa na teska hemija.
Прв пат после скоро 2 год. сменив пелени ,користевме памперс премиум па актив драј ,сега земав пуфис и задоволна сум не пропуштаат,а и тенки се што ми е многу важно.
Зависи до бебето и неговата кожа. Кај моето се појави црвенило кога пробав да сменам од Премиум на Дајперс.
Јас земав бејбилав, па памперс премиум, па сега повторно земав бејбилав, тенкички ми се и тие убави. Сега за сега ми се добри откако падна папочето и не ги виткам.
Мислев на 3ка да не сте да ми ги сликнеш колкави се.И ние сме на 2ка ама некако мали ми личат а мм купил три паковања
Барем купува. Мојот беш возбуден многу, плус секој ден гости, требаше да купи пиво, грицки и пелени, ама пелени заборавил. и уште ми вика (откако си отидоа гостите 11 саат ноќе, знаев дека нешто заборавив.
@srekice големи се тројките. И јас така помислив и купив 3 ама кога ја видоввввв... Продолжив со 2, бебе сега ми направи 6.400 и престанав да ги користам зашто го стегаа. Инаку уште не пропуштаа ама очигледно беа мали. Ама 3 пак големи. Уште два прста над стомак. Сега зедов пакување Памперс дури да порасне уште малку. Навечер и се вратив на Виолета и иста песна со 2 и 3. Само што 2 и на оваа кг уште му е добра.