Да де, преку глава ми доаѓаат поготово вториот пат кога беа патронажните ме нападнаа како најлоша мајка да сум демек како не редиш, ама нас на семинари сите ни кажуваат дека треба, знаеш ли колку деца има со ишчашени колкчиња на 9/10 месеци тоа кутрото пелени не трпи на жешково не па повој
I toa e od sto ne nosele sirok povoj? Aha, kako pa da ne. Sekoja majka zna najdobro za svoeto dete. Ako ne daj boze, nesto ne e vo red, taa krpa od sirok povoj nema da pomogne.
Добри се да си ги пробаш за таа пара супер се. По цена од Пакло Памперс добиваш скоро па дупло а најбитно се добри Да бидам искрена кога е препуна пелената и од Памперс му пропуштало у спиење... така да нема спас од тоа Јас обавезно менувам кај 03часот ако ја насетам дека е пуничка оти плива до 10ч ако не сменам...цел е мокар оти му пропуштала Памперс посебно периодов оти лето и пијат мн вода Не сум пробувала др пелени освен Бекутан тестер и тие биле ок На предходната страница начитав за широк повој И мене на ортопед ме советуваа ама јас ниеден ден не правев и пак супер се колкчињата Мислам на жешково дека им е малтретажа но кој како смета нека си прави
Што е разликата меѓу Pampers premium care и Pampers ProCare? А гледам има и Pampers Active baby. За новороденче кои ги препорачувате?
Премиумот се поскапи, поквалитетни и не смрдат како Активот. За новороденче земи си премиум нема да згрешиш. Активот ужасно мирисаат.
И мене патронажната три пати ми кажа, ама жената пред пензија си кажа и толку многу глупости, како и да го мачкам со јекодерм, па уште тоа фали на жешково. Не го мачкав со ништо, по препорака на педијатар, само еуцерин, кожата му е милина, нежна, пренежна. За повој, нормално не дај Боже, проблем да има се решава поинаку, не со неколку тетра. Бебето без повој си вежба, нема ни потреба од вежби. Јас пак се префрлив на памперс премиум, и не менувам сега за сега. Со бејбилав, на грб бевме искакани ги флекав бодињата.
Јас сум најзадоволна од папмерс премиум.Имам користено и актив ама тие ми пропуштаа и имам пробано од виолета бекутан и слипи исто ми пропуштаа и многу се дебели поготово за летово.Памперс премиум ни се најпогодени.Сакам уште пуфис да пробам ги фалите тенки биле. За широк повој не ставам бебе е 2,5месеци мислам греота е на ова жешко да се става цело ќе се спури.На ортопед сме за две недели па ќе видиме што ќе ни каже
Mamicki, nosime canbebe peleni. No dali od grcevite so gi ima i so e mn nervozna mi preta cela vreme nemirno cica, nemirno spie. Zabelezav deka 2 3 dena ovaa nedela i propustaat. Da gi smenak pelenite ili od sto preta so site ke bide taka?
ми дојде време и јас да си се опремам со памперси. пред 6 години за новороденче земав бело памперси за поцеток беа околу 250 -300 ден сега не знам дали сеуште постојат. дојдов да си прашам тука кои се најдобри за новороденче. во зегин списанието ги најдов овие е сега чекам ваше мислење искуства...