Дали некоја Мама ги има купеноМолфикс пелените? Ги видов во новиот маркет Вива Фреш 100 парчиња околу 600 ден. Јас земав Бора имаше акција 1+1 и ме ме лоши.
Ич не ме бендисуваат,едвај чекам да ги потрошам. Ми мирисаат многу и многу ми се непрактични кога имаат каки да ги извадам. И имам препорака од педијатар он има водена кила и да подигам со памперсот тестиси и куре нагоре,а со овие не го можам тоа. За скоро 4 месечно бебе нема потреба од ваков модел. Се врајќам на премиум
На бејби лав гаќичките да ги пофалам. Супер за навечер се покажаа. Гаќици користам само навечер, а преку ден не се практични. И памперсот гаќици се ужас.
You broke my heart ( а таман им се накандисав) ама и јас се чудев како ќе биде за слекувањето. Мене и премиумов ми мирисаат искрено, малку да какне корнат мислиш со саати не е сменет, ама па чисто газенцето и е. Јес да се скапи, ама ја впиваат каката не се како на обичниот да плива (вероватно од тоа ми се напаруваше). Ако има некој како премиумов а да не мирисаат би ги пробала. Вака не би да експериментирам многу ради газето. Фала ти на одговорот, па ако најдеш подобри пиши.
Верувај од премиумот овие мирисаат едно 15 пати повејќе,многу А за слекување се кине,па се скинало повејќе,па не сум го докинала па тоа плива внатре што да ти кажам,не се снајдов. Што попросто за мене
Дај кажете некој добри пелени што не пропуштаат? Сега користиме кан бебе 2 но кога прај каки и некогаш пропуштаат
Јас сум презадоволна од виолета. Највеќе се задржав на нив. И од премиумот ќе бев, ама ми мирисаат и малце да мочне.
Aj sovet... Koristev can bebe 1 i se super. Bidejki bebka mi e pretalo nevideno predniot del celo vreme i se smknuvase no ne bese ni pomocana ni pokakana. Rekov aj da zeam 2ka radi komotnost. Bas ovaa nedela retko kaka, edvaj po ednas na denot. I eve dva pati po red koga kaka pretonuvaat pozadi do grbce lom se pravi i alista i se. I toa ja slusam koga kaka i vednas e presoblecena. A ne da se pokakala da ne vidam pa na slednoti kakanje i da se raslaka. Da menjam drugi peleni? Pelenite se golemi neispolneti,pa zatoa ide do pretonuvanje? Da se vratam na 1? Help...
Од сите пробани најдобри 3, Pufies, Sleepy i Violeta, моментално Pufies користиме. Мое бебе мочка многу но никогаш не прокиснува, мн ретко 10 пати се на се во 8 месеци, ноќе од 9 до 8 сабајлето со 1 пелена е, можи дека машко сано напред се полнат пелените, кон газето назад секогаш се суви, само ноќе и таму се полнат.
Nas 1 ni bea super, sega zemav 2ka. Pri sekoe kakanje lom do grbce e. Pojma neam kako... a zemav 2ka radi komotnost
Исто нас 1ца ни беше веќе мал затоа земав 2ка и странично кога кака и излегува надвор од пелена некогаш и на грб се прај не е редовно така но сепак е така.
Мене ниедна пелена(а скоро сите ги испробав) не ми пропуштила. Купувам кои се на акција. Од кан бебе сум задоволна. Гаќичките памперс мене ми се видоа практични, ама бебе кака цврсто веќе, не е течно. Дајперс имав гаќички, ми се видоа ко крути, еве се потрошија сега,а долго ми стоеја, изгледа прртходно и биле големи. Миниес во рамстор се ок, ама не се за преку ноќ, чудни се кога се полни. Ама не ми пропуштиле ни тие. Бејбилов ми се како памперс, најчесто зимам памперс или бејбилов. Најпогодени. Виолета ми се видоа многу убави и меки ама кога ја соблакав газето и стоеше како мокро,како спурено. Не купив пак. Бекутан не се лоши ама шушкаат кога се движи. Имало сеа некои нови ама не сум ги пробала. Слипи ми беа чудни за лепење. Сигурно некои пропуштив, нека не се навредат
Споделете искуство со pampers active baby пелени.Морам да и земам за спиење други пелени,бејби лов ми пропуштаат.Со нив ке си терам преку ден,ама за навечер мора нешто друго
Јас ги користам. Задоволна сум, не ми пропуштиле никогаш. Ама како што реков, ниедни не ми пропуштиле.