Убави се само многу мирисаат хемија тешка како и гакичките,мене креветчето ми е залепено до спална леле се отрув ноќе мирисот на памерсот плус мочка и ми останаа уште 15тина неможев више раат сум само со премиум. Премиумот не мирисаат толку земи за ноќе ни еднаш ми немаат пропуштено. Е сега што ми поскапеле 3ка 60 парчиња 818 така синоќа од зегин ги земав. Менуваат нешто паковка кој ги знае. Но убави се
Во еурофарм се 765 ако важи уште попустот. За навечер ми се само.Моето преку ноќ не мочка ,ама сабајле ја пуни многу и ако е свртена странично обавезно истекува
Памперс гаќички одкако ги пробав не сум ги сменила, нема поубави и попрактични за бебе што се врти триста на саат и што навечер пуни пелени, по 1кг е тешка пелената
Исто беше кога користев 3ка, има нешто у 3ките многу смрдат, ама озбилно ова и премиум мене ми смрдеше 4ка не купив, а од 5ка е со гаќичките и тие се топ, не корнат на мочовини Инаку зедов за проба Бејбилов гаќички, помеки и понешушкави се од памперс и поубаво се кинат, па и облакаат. Е сега повеќе се за дечиња со меше и бутчиња, као да му се широчки горе, ама па и ако да се луфтира на жешково
Мојата е со мешлак и бутчиња и скроз таман и се лепат гаќичкиве. Ми ја реши дилемата како може овие пелени да и се погодат, а сите останати не
Нема големо паковање. Од 3ка почнуваат големите.Но не земај многу 1ви брзо ги растат,преку сила 3 пакетчиња ако истрошиш
Чепкав по нет и најдов некои турски пелени.Evy baby, ги има некој користено. Земав кутија бејби лов 3ка,кога ке се измочка ова мириса ко коцка супа одма знаеш дека е мочкана.Со 1 и 2 немав таков проблем,а ни со 3ка обично пакување
Мајки како сте задоволни од пелените sleepy? Вчера зедов мал пакет број 2 за проба ама си мислам да не му се мали. Има ли разлика од број 2 и 3?
Gi zedov za proba da vidam kakvi se,dosega bevme na pampers,se nadevam deka sleepy ke se dobri. Moze li pokonkretno da mi kazete zosto ne vi se dopagaat,dali vi propustile ili vi sozdale pelenski osip? Pozdrav majki
За мене подобри и од памперс премиум. Имам 3 ка. Не ги менувам за сега. Имаат и влажни во пакетот. 470 ден се во Зегин. Ноќе не менувам да не го расонам не ми пропуштиле 10-12 часа, а преполни.