Мене премиумот супер ми се ама скапи бре.Сакав актив бејби да земам ама ќе видам прво виолета. Бејби лов 3кава ме разочара.Мокро ми е детево баш ми е криво,на страна миризбата неубава. Инаку,сите љубители на виолета влажни марамици 99 % вода на бејби лов влажните се врв, мене ми се екстра. 85 денари 80 парчиња.Пробајте. Колку се во пакување виолета 3ка на број?
Мене па не ми мирисаа,само ме нервираше што пуштаа бели памукчиња па ми беше страв да не и влезе некаде.Инаку впиваа какушки баш фино
Во кој дм ги има влажниве? Цел месец ги барам и ги нема во дм во веро Иначе и ја се разочарав од бејби лов 3ката,не ми пропушта од страна туку самата пелена кај што упива, катастрофа.
Не се согласувам за ѓаќичките. Јас дум досега најзадоволна од сите пелени. Прво не ја прежилуваат кожата, не пропуштаат, лесни за облакање поготово ако е темпераментно бебето. Во однос на соблакањето незнам зашто се чудите инреклами има а и на самите пелени објаснето, се кинат странично и толку! Полесно здравје....
Лелеее кога ги земаа? Премиумот пред една недела 818 ден од зегин ни марамчиња ни бутуристо 3ка 60 парчиња. Да не земаш помало паковање.?
За виолета. Ги сменив премиумот. Виолета ми се најдобри до сеа. Цела ноќ ми стојат и не мирисаат ич. А не ми пропуштиле доста сериозни какушки И цената ми одговара
Еве 3 дена тестирам Diapers и Violeta Дајперс дебели уби боже,гелот кога ќе се помочка се собира ко грутки ,грутки.Не ми се свиѓаат. Виолета ми се плитки многу,и кога ке ги оптегнам и се шират у меше ко торби се разлабавуваат.Упиваат ок ,не е лошо.Ги користам преку ден само. До сега бејби лов јес да мирисаат,ама ми се најбољи за цената ,високи се и имаат ластиче на грб што таман ја следи линијата на телото. Памперс премиум ,1во место за се,но скапички се Уште памперс актив бејби да пробам .Сите сме со различно гледање на квалитет,не е мерило ако мене ми е ок,дека и на друг ке му е исто.Ме нервира што нема мали пакувања за купување,па мора да фрлам пари за големо кое нема да го искористам.Барем да имаа по еден пример оставено да може човек да ги види што и како се.
Мајки ај мала помош сакам да купам памперс премиум 1 или 2 за бебето на девер ми ама неможам да најдам поголемо пакување од 50 пелени ,колку што се сеќавам кога купував за синко имаше поголеми пакувања ,каде да најдам сега дали знаете ?
ее.. За нив сакав да прашам дали некој ги користел. Видов во зегин ги има. Мене и кан бебе а еве и бекутанов ми пропуштаат. Треба да земам од кецот за од 2 до 5 кг а јас користам 2ки од 3 до 6 кг. Дали може дека поголеми па пропуштаат... Некаде луфта имаат што знам..
jaс за во болница замав 1 од 2-5кг ги потрошивме завчера и земав 2 од3-6 не мирисаат и не пропуштаат и со цената се ок 42 пелени 300 и нешто денари
Јас ги користам мила и засега сум задоволна слични на кан бебе се слаби со алое вера и камилица и воопшто не мирисаат преку ноќ досега не ни пропуштиле еден месец ги користам маж ми не можеше да најди кан бебе во Охрид тој ден пак ги зел овие рече пробај ако не се добри ќе ги смениме ама супер се покажаја а и цената не е лоша воопшто