Предобри се. Се се тоа квалитетни пелени, ако си забележала често се различни, различно име, шара многу од нив ги има во Германија, а ценава живо џабе.
Мамички не знам дали сте ги пробале минис, мм купил ние ги пробавме и од сега тие ќе ги користиме, супер се. Ни да пропуштат ни ништо и тенки се, не се така дебели ко другиве. Поздрав
Majki moze predlog za peleni... koristev can bebe 1 no pocnaaa da mi propustaat od kakite lom se pravese. Zemav 2ka pred mesec ipol no i bea golemi i us po lom se pravese od so imase lufta. Sega zemav pampers. Mn grdo mirisaat, kaki do sega ne mi propustile no navecer od mockite bodito dole i e vlasno i pozadi na polovina.. prvo mislev deka ispotena... sega nez dali da probam 2ka can bebe dali ke u bidat okej zas malki pogolemka e od pred mesec ipol sekako... ili da probuvam drugi...?
Земи бабу лов тогаш.Убави се ,мене 3ките ми мирисаа грдо, на супа. А исто и премиум кер на памперс се екстра,ама скапички се за наш стандард ама ако начекаш акција се ок,и впиваат каки .
немам слушнато за таков маркет,а во кој град го има? Да знам во случај да имам некој да пратам да ми земе,многу се добри
Јас мислам дека не е до пелените туку веројатно не ги местиш добро. Затегни ги убаво, не може сите да пропуштаат. Јас еден куп пелени имам пробано, ми пропуштале само кога нема да ги закопчам добро.
Веќе не е Туш, туку е Кит Го. Го има во Штип, Велес, Куманово, Скопје, мислам и Радовиш но не сум сигурна.
Знам дека има посебна тема за попусти, пишав и таму ама еве и тука да ве известам, вчера од Еурофарм во Веро Џамбо земав Памперс Премиум за 765 денари па ако некоја сака нека земе. Најзадоволна сум од нив, скапи се, но само тие не му пропуштаат, едно чудо облека покака деновиве со Памперс Актив.
Читав, многу мајки тврдат дека памперс премиумот смрдат и не знаев зошто така велат кога веќе 10 месеци ги користам и воопшто не мирисаа на ништо.Јас, презадоволна. Но, последново пакување што го зедов од Зегин, не да смрдат, цела соба мириса на грозно, на некоја хемикалија во конбинација со урина.Бљак. Ќе ги пробам Puffies.
Becutan pelenite ne se toa shto bea,ne samo peleni tuku i opsto kozmetikata nivna Pampers aktiv i tie se smeneti,postojano ima promena i vo ambalaza i kako pelena ama sega ne mi se dopagaat Pampers premium seuste gi koristime za bebushko i i zadovolni sme Ama ajde ke probam i nekoi od gorenavedenite peleni