Tie active baby od koj br pocnuvaat. Vo apteka pobatav 1 i mi dade no ne pisuvase ma paketot active baby mi vika isti se...i mislev me laze i ne zemav. Pa toa me interesira dali pisuva na 1cata active baby ili samo pampers i srce nacrtano?
Мислам од 3ка почнуваат. Од 6-11 кг се, но се големи како двојка од друга пелена . Јас веќе три месеци цели ги користам тројката а малата е 7кг сега. Потемно плава е кесата и пишува актив бејби.
Isti se so tie so pisuvaat active baby ili drug ,materijal, se? Ednas zemav 1ca pampers ala mislam.nis ne pisuvase na niv i ne bev zadovolna od tir. Sea gledam active babu dosta zboreni se pa demek da probav mi dava 1ca ama ne pisuva na niv active i ne zemav.
Колку е старо твоето? Четири месеци сте сигурно мислам. Земи мало паковање од 17 пелени тројка и пробај ги. Ке ви бидат добри сигурно во големина. Не гледај по килажа тамо. Јас на 4ка ке идам сега а нема 9-кг уште.
Тие се што си ги користела. Другите се Премиум. Тие два вида се кај нас. Истите пелени се, од 2ка се викаат Актив бејби. 1 е њју борн.
Земај тројка без мислење срц. Ние со 5кг почнавме со тројка. Цел септември, октомври и ноември го терам со ист број. И плус се исплатат ептен. Во еурофарм имаш паковање од 104 пелени за 960 денари.Две месечно трошам
И јас тројка од 5 кг користам. Во еурофарм се најефтини плус се купувам од таму влажни, витамини, бебитол... со картичката нивна и си собирам за ваучер на три месеци.
После голема потрага и пробање на сите пелени од Памперс премиум и актив, Канбебе, дајперс, лули од Лидл Грција, слипи зегин конечно открив дека нас најмногу ДМ премиум 3 ни одговараат. Имаат ластиче назад, нема пропуштање, нема мирис и изгледа се со Гел и се полнат како душек за плажа и ги проверив со сува хартија воопшто не влажнат на газето. Ама ова за нас важи. Не мора за секого.
Здраво Ние користиме Памперс актив бејби 2 ама значи во моментот кака и одма мирисаат , и само мочан кога е мирисаат мн а значи нонстоп му менувам пелена и да не е какан , кога го користивме 1 тие не мирисаа а сега од кога сме на 2ка тоа е катастрофа ама ајде да не ги фрлам. Сакам да ги сменам ама незнам кои да ги земам . Слушав за дајперсот или тета виолета па ако може совет
Тета виолета најдобри од сите други што ги имам пробано, сега за прв пат земав дајперс па да видиме како ќе се покажат
Zavisi za kogo kako na nas od Pampers ni se stvori takvo crvenilo sto edna vecer bebeto proplaca od pecenje od crveniloto za mene Pampers mu e golemo samo imeto nisto drugo sega sme na violeta I sum prezadovolnaod niv
Јас на почеток користев Памперс премиум 1. Кога порасна малку малата пробав Пуфис и добро впиваа ама парфимирани беа па пробав со Бекитан. Демек ај наша фирма ги проозведува ама па на секое менување бебушот морам целосно да го пресоблекувам лом се прави не ми е јасно как толку успева да пропушта. Ужас. А менувам пелени на 2 часа. Морам итно да ги сменам веројатно со Памперс ќе продолжам како на почеток. Ако имате подобро искуство со други препорачајте. Мене бебуш ми одеше со 1 бидејќи многу мала беше 2300 ама сега сме 4200 веќе треба поголем број.