Колку што имам забележано, најевтини се во Зегин. Купи 1. За краток период треба да ги израсне така што не купувај во огромни количини.
Во Еурофарм беа 450,најефтини. Земи си 1ца,едно пакување па ќе видиш. Моето се роди 3780, 3 недели па може и 4 користевме единица. Во зегин имаат 10% попуст видов во списанието.
Ке ми настине детево,земав пуфис сензитив станавме сабајле сите мочани утоп... Мирисале , немирисале памперсот премиум нека ми простат им се враќам.
И јас зедов џамбо пакетче, ама како за проба само едно. Ќе видам понеделник ако има ќе приземам. Ми се допаѓа еластичноста и нормално што конечно не прокиснува. Во овие 4 месеци се изначистив каки
Кај нас со било кои пелени, кака може да прокисне од кај грбчето ако бебето е во раце кај некој во моментот кога кака
Кој број користиш? И јас зедов Sleppy 1ца и 2ка ама не знам како успева лом да се направи и на грбчето и секаде плус и шведски пелени му ставам...
Земав 6ка, мојава цуца има 14кг а нема 2 год сеуште. До сега бевме на 5ка Пуфис, но чат-пат ни пропуштаа ноќе. Овие доста се високи на грбчето, и не се зезнав што земав број поголеми. Вие сте сеуште со течни каки Може треба да пробаш со пелени што имаат ластиче на грбот. Бејбилов се такви.
@Yowannty @koritsaki и др кој сте од Грција. Денес од Лидл мм ми зеде 2 паковања памперс актив 50% намалени се од денес. Или други кои одат таму периодов ептен ефтини се.
705 ден. се на акција, џамбо пакување. Број на парчиња зависи од големината/бројчето на пелените. Тројката имаат 92 парчиња, четворката 84.