Мами абе само јас ли сум мајка немајка што бебево со Памперс Премиум ми останува валкано по ноџиња и грбче? Штом слушнам дека се искакала после 10 минути и ги менувам, менувам обично на 3 саати и без да кака. Прво мислев мали и се пошто има 4800 а користев 1ца,па купивме 2ка ама и со овие иста песна беба ако се искака малку повеке одма или рабчето на бенкицата е прљаво кај ножето или и бутчето ни е со каки или горе кај грбчето. Јас незнам што грешам ако има некој туторијал за пелениве споделете ке излезам мутава и неука ама стварно веке ме нервира ова. Малце малце искакана облеката.... Значи ја ставам пелената и ја местам как ножињата и горе стегам да е стегнато.... Без малку да се допрат лепенките после кај ножињата тој надворешниот дел го местам убаво и ајде ако некој знае нека каже кој е проблемот
здраво мајки! Бебе ни е две недели ама не знам дали ние сме неуки или пелениве се проблем. Прво користевме babylove 1, му пропушташе од кај ноџето, сега купивме Виолета 1 и од тие му пропушта. Сите се менуваме во менување пелени, и јас и мм и мајка ми ама исходот после секој е ист. На секои 2 саати облека менуваме..се мокри странично. Имала ли некоја слично искуство да ми предложите други пеленки или да знаете ако грешиме негде
Кога истото се случуваше кај мене,зедов поголем број.Беше помалку кила од бројот ама престанаа да пропуштаат.
Земи двојче бејбилов. Сигурно ќе бидат супер. Мали се и тие, разликата е минимална. И брзо ќе ги надрасне.
Da do brojceto babylove se naj naj naj i pret sum pisuvala i vlaznite i kremot nemam komentar, 3dete mi e prezadovolna sum,nemaat mana.
Зависи од детето. За разлика од памперсот се многу пошироки во струкот. На мојот му беа ептен големи и ниту една не износи. Се отиде поклон