Нема утка, ептен се џиџе Па и за лето, прав фраер ќе е дечкото. https://pufies.com/pufies-baby-art-dry/
Од сите пелени кои ги пробав, памперс премиум кеар се покажаа како најдобри. Кога ке поминам со прст преку делот што е полн со мочки, само кај овие пелени е сув памперсот. Добри се и пуфис, бејби лов од дм, памперс актив бејби, ама ако не сменам памперс подолго од 3 часа (додека спие) кожата му е спурена.
Nema veke od ovie pufis,sega se senzitiv i ne se vaka cakani, Batkoto moj dolgi vreme gi koristese se dodeka ne gi smenija,a i plus dolgovreme lani letoto bea 399 den.
Mnogu odamna gi nema. Sega gi zimam pampers aktiv,mega pakovanjeto,najveke mi se isplati i ne mu propustaat, Zemav i za preku den gakicki minies ama kako karton se,da gi dotrosam i tolku so niv.
Да, не протекуваат пуфис, не мирисаат, ама кожичката е запурена и влажна. Премиумот се најскапи, ама јас купувам повеќе пакувања кога се на попуст. Ако приметам дека бројката му е скоро мала, купувам нареден број.
@kukla21 има од премиум 6ка така? Гледам 5ka кнап му станува. И ги има уште некаде на акција 1+ второто на пола?
Не знам, јас уште 5ка земам. Со тие е само за спиење. Јас од зегин последно зедов 2. Уште имам од тие.
Да, бев во Еурофарм во Рамстор пред недела-две и таму видов, баш на подот им беше залепена месечната акција. Важеше за март и април. Провери на фб дали го има флаерот.
Ние сме 5 месеци (7kg) и од раѓање користиме pampers premium care, и скоро сменивме на 3ка пошо почнаа да пропуштаат помалите. Ама некако не додржуваат цело ноќно спиење (~12 саати). Некаде после 8 саати пелената му е преполна, и ако му ја сменам се буди засекогаш. Некоја препорака што да праам за да не го менувам преку ноќ?