Јас ги купувам Pretty Baby од еден дисконт Кики. Цената зависи од бројката. Таму има и My Baby. И тие се добри. Јас купувам од 9-18кг. Тие се 182 денари. Од 11-24кг. се 197 денари. Помалите броеви се 175 денари.
нас од пуфис ни се нафрли бебуш, змавме бекутан тие се поарни околу нафрлањето, него ете сега ни пропуштија па сега се мислам на виолета да пробам А и од памперсот му беше црвен газот ама и плус си се бајаги скапички тие, па сакаме да најдеме некој убави поефтинки
Ај нека ми каже некоја за цени за пелени на Бекутан или Пафис или Дајперс, било кои, колку се, на пример мене 3ка ми треба и колку пелени има во едно пакување. Однапред благодарам
дајперс 3 ние сега користиме и сум презадоволна една капка нема надвор инаку се 588, 589 ден каде како ке ги начекаш има во паковањето 56 пелени
јас кога се роди бебушко барав дајперс ама во еурофарм ми рекоа дека немало толку мали и дека почнувале од 3??? така да на почеток користев канбебе
да така му рекоа и на мм и во еурофарм и во зегин дека поцнувале од 3 значит од 4 кила до 6,или 7 како оди таму па да ти кажам се мислев да му земам ама прво да видиме колку кила ни стана мажево на контрола сме на 29 па ако е повеќе од 4 кила ке видам ке му земам а. Или што мислите да не е рано па за од толку? ај бела работа ке имаме само месец.
Zosto ne probate so bekutan 2ka novi se pakovanjata so novi lepenki,pomeki I super vpivlivi Maloto pakovanje od 38 peleni e 340 den denes mm zema golemo so 80 peleni samo ne go prasav koja cena Jas probav I dajpers,pampers,canbebe site mi propustaa a mu mennuvav na 2-3 saati a bekutancevo ako ne e kakan I po 4 trpi I koga go soblekuvam koziceto mu e suvo I zemav kapki espumisan za grcevi mu davam po potreba pred cicanje I eve sega podobro spieme dosta se efikasni a I cenata e ubava 330 den ama raat sme mu go lesnuva varenjeto na hranata I polesno se iskakuva(bez mnogu grcevi)
Јас конечно ја купив кутијата со памперс актив бејби и сум задоволна ни држи цела ноќ без проблем дење и ја менувам на 4 саати но досега не пропуштила ишто е најбитно кожата дише од дајперсот ни се спуруваше, кан бебе ни пропуштаат исто и премиум каре на памперс а овие не. Инаку Виолета видов кај кумата мислам пишав лепенките им се за никаде нас би ни пропуштале зашто не се облепува пелената околу струкчето убаво а самиот материјал е многу сличен на дајперс. Бекутан не сум пробала ама ако се подебели може дане спуруваати страв мие сега за сега со овие сме добри ако треба пак ќе менуваме
Симонче погоре кажав сега имавме на бекитан земено и тоа малечки да 38 пелени да ги пробаме и да со нив црвенилото му се намали и убави ни беа на почеток ама еве сега два дена ни пропустаат жива вода ми се прај во грпчето, а колку сме малечки во споредба со поголемите бебушки кој мрдаат повеќе, седнуваат, итн. и се чудам како можи да пропуштаат пелени на малечко бебе А капки јас му давам од старт кога му почнаа грчевите. Прво му ги мешав со чајчето т.е во чајчето ке клаев 10тина капки, па после почнав по потреба и јас д му давам пред цицање ама пак си имаше грчеви како и пред тоа значи многу многу не ни поможват, ајде уште малку ке издржиме тоа е. Кога се послаби кога посилни тоа ти е
zdr mamickii....pa spored mene najdobri se pampersot...jas i za prvoto dete koristev pampers aktiv baby a sega i za maliot....super se...samo mozam da kazam ovie ovde so gi prodavat pampers aktiv baby za nasiot pazar se so mnogu polos kvalitet i dosta poskapii...mene mm mi e sofer pa mi nosi od gr ili francija i se daleko podobriii...pozzz
Прво почнавме со Памперс сенситив,а сега сме на актив бејби.Јас сум презадоволна од тоа што пелената воопшто не и пропушта и не ни прави никакви алергии или црвенила.
Почнавме со Памперс и ги користевме до пред некој ден, скоро 8 месеци, не можам да се пожалам. Нормално е понекогаш да пропушти пелената ама не често. Решивме дa заштедиме малку - пресметав заштедата ми е околу 200 ден Сега користиме Дајперс, засега се покрути и малку поголемки ми се некако од бр 4 на Памперс.
Од почетокот ние користевме Хагис ама ми изби алергија малото и сега сме само на Памперс Свадлерс. До сега ми имаат истечено неколку пати ама обично навечер кога не ја менувам додека си спие. Јас сум презадоволна од нив и не мислам да ги сменам
ZDRAVO ZENSKI ,imam dobra informacija ima nova otvorena prodavnica za peleni vo karpos4 sproti tc antiko, si kupiv VIP bebe , pelenite se ekstra gi ima i svajcarskite orginal pozz i videte si www.peleni.mk https://www.facebook.com/vipbabymacedonia?fref=ts