Ne sum mn za eksperimentiranje koga se raboti za bebe,sepak site sme razlicni ,pa me intereairase mislenje. Blagodaram. Mozebi ke gi probame!
Од 2-5кг 80 пелени се sleepy во зегин ги има. Јас до вчера ги користев задоволна сум сега сум на 2ка бејби лов да ги пробам.
Minies од Рамстор. Све можно пробав од пелени, сите пропуштаа, за овие бев ептен скептик, ама некако се убедив да купам и после се прашував зошто не ги пробав порано, еве 5 месеци немам други купено. На пример 5ка се 32 пелени 270/280 ден. Помалите се поефтини со повеќе пелени.
Дека има разлика од странство пелените и тука има! На почеток ги користев Baby Love, задоволна бев, ради радозналост зедов памперс премиум и стварно ме бендисаа, дојдов во МК продолжив со памперс, Зегин имам под зграда па ајде кој ќе вара ДМ, следно паковање одлучив да ги пробаме и Виолета дабл , не ме бендисаја само ради што ми се некако подебели и беба напред изгледа како да е машко не ни ги допотрошив се префрлив на Памперс, сум слушнла и пуфис дека се добри ама и тие Веро само ги има колку што знам.
Sleepy gi ima samo vo zegin mn se kvalitetni a i eftini. Ja koristev baby love prethodno sew smeniv na ovie. Mn. Se kvalitetni
Во еурофарм и зегин, 1ца најголемото паковање има околу 80 пелени, ама не купувај залихи. Брзо се преминува од 1ца на 2ка, а потоа и од 2ка на 3ка. Ке видиш и сама колку брзо ке ги надрасне. Купи едно пакување 1ца и едно 2ка, кога ке си при крај на 1ца, пробај 2ка и види кои се потаман.