Мене беба многу ми какаше, ако некој преслекува на 2-3 саати кај мене беше на 1 саат и тоа знеше само што ќе ја преслечам пак да ми искака. Од старт почнав со број 2 па зедов поголемо паковање и ми се трошеше за недела дена. Зависи беба колкава ти е ама мисламдека нема потреба од број кец.
10 дена сме и скоро 3700гр. и веќе сме при крај со првото пакување, па се мислам дали пак 1 или да преминеме на 2ка. Исто многу кака и мочка.
Мене 3.300 ми беше па со 2ка бев до 2 месеци. Твоја одлука ама не гледај колку кг пишува на паковањето пошо сега сум број 4, имаме 6кг, а тој број е до 12кг.
Ќе земам тогаш 2ка,па ако се големи ќе земам пак 1ца. Фала Иначе, не знам погоре која прашуваше ама го пратив мм во Зегин и акцијата ја има само за од 4ка нагоре, за малите бројчиња не.
Извини што ке се убацам каде е тоа Шик? Иначе во зегин има акција на слипи ако ги користи некој, јас се мислев дали да ги пробам некако ефтини ми се видоа
Нема потреба од извинување мајка! Шик Комерц се продавници што ги има во Битола, Охрид, Ресен, за Прилеп не знам. Имаат убави акции. Инаку ги користиме и Слипи од Зегин и Бејби лов од ДМ пелените за преку ден. Слипи воопшто не мирисаат и имаат линија индикатор, а од ДМ повеќе мириса мочката, но имаат листиче назад и никогаш не ми пропуштиле Кака. А памперс ноќе ставам бидејќи сите до сега пробани не и држат 12-13 часа на мојата спанка
Jas koristam sleepy nema da zgresis Bebe zaspiva vo 21 i stanuva vo 9 sabajle ne mi propustila ni ednas. Probaj sea na 3jka sme gi imam dzambo pakuvanjeto
Најдобри според мој критериум. Единствени кои не се влажни на допир кога се полни. Околу 600 денари се 80 пелени.
Ширам дезинформации? Се извинувам. Најмалите бројчиња имаат најмногу пелени, како се зголемува бројот, се намалува бројот на пелените. 3ка има 60 пелени, 2ка би требало да има повеќе. Утре ке купувам и баш ке прашам. Како што ме држи сеќавањето, 1ца и 2ка се по 70 80 пелени и се 600 денари, над 3ка се по 800, во зегин.
Мм ги купил во Рамстор, а во Зегин рече околу 540 биле ама не е сигурен. Ова пакување од 50 пелени било најголемо што го имале во моментот. Да не мислиш случајно за Памперс актив?
Можеби, не можам да тврдам, ама 99% сум сигурна сум дека 1ца и 2ка се со повеќе пелени од 3ка. Актив почнав да користам пред еден месец малите бројчиња ги немам пробано, така да, не. 5ка конкретно, премиум кеар во рамстор се 999 а зегин 800, 850 најмногу.
Порано беше така пред 3год околу ама премиумот сега се сменети и најголемото пакување 1 е со 54 пелени .