Da gi probav i super se. I odgovaraat na J premnogu,3 pakovanje veke zemam od niv. Strav mi bese da eksperimentiram no super izlegoa. Probaj gi.
Јае многу пријатно сум изненадена од кан бебе. Почнав со памперс сенситив,па актив,ги пробав пуфис и виолета,сите му пропуштаа и навечер ако не сменев пелена повеќе од 3 часа ,газето влажно му беше. Ги пробав кан бебе и ниту пропуштаат ниту ниту му е влажно газето а го оставам 6 часа навечер со не сменета пелена. Се надевам ќе се задржам на кан а и од финансиска гледна точка се супер хехех пакет од 54 пелени за 380ден, 4ка бројче е ова. Поздрав
Кои се тие пелени ќе може ли да ми пуштиш слика? И каде ги има? Многу добра цена како што кажувате ако така да порачам да ми донесат натака.
Јас сум задоволна од новите слипи, цената им е добра и не мирисаат како старите што беа. Моментално користиме 3 џамбо пакување од 96 пелени 630 денари.
Дали сте задоволни од babylove пелените од ДМ? И која цена се? За новороденче треба да купувам. Па ако се добри да земев поголема количина бидејќи во мојот град немаме ДМ.
Не знам помалите бројчиња која цена. Не користев кога беше толку мал. Земи 1 мал пакет. Покомотни се од Памперс.
Баш пред некој ден ги гледав во дм не ми се допадна што 1 има само мали пакувања по 20тина пелени беа ако не се лажам околу 280 ден ама не сум сигурна .Јас планирам да си земам памперс премиум за првите два три месеци ,па после ќе се префрлам на актив драј со син ми така користев и бев задоволна.
Baby love по мене се подобра пелена од Памперс. Ептен се памучни и тенки. Со цена не знам само да знаеш се малку поголем модел. Земи 1,иако е големо бебе добри ќе му бидат.
Така ми кажа и една роднина која долго време живееше во Германија. Вели дека квалитетот е најбитен. Две деца пораснала со тие пелени, кога не можела да ги зема ги сменила за Виолета пелените, исто и тие биле добри.
Освен во зегин каде има пуфис пелени во виолетово паковање не можам да најдам во зегин само плаво има ама ме се исти
со керка ми на почеток користев памперс и протекуваа па кога порасна малку почнав со дајперс кои ги користам до денес.Со син исто на почетокот со памперс затоа што дајперс нема мала величина и после пак си продолжив со дајперс кои според мое искуство се одлични.
Koristev baby love na pocetokot mislam deka se 390denari ama neznam kolku parcinja se Sea sme na sleepy gi ima samo vo zegin i se mn dobri podobri i od baby love ne propustaat