Јас прочитав дека биле поголеми од другите и земав 1 ама секако бебе беше 2 недели би требало да беа ок. @duffi Премиум користам затоа и ги пробав бејби лав. Не знам, мене не ми се допаднаа.
И јас од 2 недели му ставав Бејбилав, но како што реков двојчето, тие му беа тамам, ги мерев со Премиум 1 и иста големина се со нив. Кецот значи се помали и можеби се за помали бебиња. Мојов беше околу 3300 гр кога почнав со нив. Пробај со двојката. На грбот имаат и ластиче, се местат убаво, не мирисаат и никогаш лом не се направил. Мислам дека си ја згрешила бројката, а мислам дека твоето и поголемо се роди од моето и тамам ќе му се 2.
Да, некаде 3900гр мислам беше кога ги купив можно е да сум ја згрешила бројката. А дизајнот баш ми се свиѓаше и мислев ќе се погодат ама на секое менување морав и нови алишта пошто му беа измочани, прекривачи, постелнини секој ден перев и пукна филмот.
Веројатно сте за поголемо бројче.Не се води според килажа, секое дете има различна конструкција. Ќе им влезеш во шема, нова мама си.
За син ми користев Памперс Премиум па потоа Памперс гаќички. За второво си викам ќе барам поевтина варијанта Уште се немам одлучено за кои, можеби пак ќе почнам со Премиум, здравје.
Јас користам pampers active baby, ги обожавам. Некни купив од гакичките на Sleepy 4+ и можам да кажам топ се. За преку ноќ не сум и ставила, ама за преку ден се екстра. Ке си ги купувам за дневна шема. А и цената е више него одлична.
Во жито маркетите памперс актив се намалени бр. 3,4 и 5. И јас ги користам преку ноќ, а денски Лав бејби И слипи, што ќе имам. Која цена се слипи гаќичките? И колку има во едно паковање?
Потрошивме две пакувања babylove од ДМ и бевме задоволни, сега нема од кај да ги купиме и земавме sleepy од зегин. Немаме проблем сега за сега супер се!
Од почетокот па до пред две недели користев Памперс премиум ама почна да мириса. Разговарав со педијатар да не се работи за некоја инфекција но ме советува да сменам пелена па зедов бејби лав ама осеќам дека и тој замирисува. Од кои сте вие задоволни или тоа е идивидуално?
Јас коридтам памперс премиум, во болница има ставаа канбебе но дома го сменивме цело газе и беше црвено, сега и е океј до памперспр било.
И јас ги сменав премиумот поради миризбата, тие ептен мирисаа, а Бејбилав не се умирисуваат како премиумот и уште ги користам, задоволна сум од нив.
Мајки како сте задоволни од Памперс премиум гаќичките? Моментално ги користам обичните пелени, но многу почна да мрда кога ја облекувам, па реков можеби се подобри, да ги пробам нив би сакала