Baby love користев до 3-ка. Тогаш почнаа да мирисаат. Инаку беа ок. @Presrekna колку е памперс во жито сега на попуст?
А како мирисаат премиумот? Неискористените мирисаат или? Зашто не сум приметила такво нешто, не знам на што мислите.
Веројатно откако ке се измочка. Јас сменив неколку вида и сите мирисаа откако ке ги измочка. Премиумот е сув на допир, тоа е разликата. Не може мочка да не мириса, да не се лажеме. Јас секако менувам на 2 3 часа и не мириса.
Исто. Само со премиумот е сува, дури и цела вечер да ги носи, сабајлето суви се Бејби лов пробав исто, ми се допаѓаат дека се со ластиче назад,но секогаш влажни беа, затоа останав на Памперс.
Некој искуство со Cushy baby пелените гледам имаат модели со индикатор за влажност па дали има некој употребувано од нив?
Сакам да те прашам дали зема од белите Слипи гаќички натурал што се со индикатор ли од старите Слипи? Јас веќе некое време ги користам белите Слипи пелените и сум презадоволна. Се мислам да им земам гаќички веќе бидејќи почнуваме да се бркаме
1 користев од старите пред 2 месеци и големо пакување беше 300 и нешто а внатре имаше може 80 пелени. Задоволна сум јас продолжив со нив.
Да, да, од тие белите земав. Со индикатор, без гел. Со памук и бамбус се. Е сега, не очекувај чудо за преку ден 4-5 часа издржуваат. Мојава пие многу вода. Навечер цица уште, па за навечер не ги ни пробувам. Денес, после шест часа носење, и пропушти. Али моево се треска на г'з. Штом се бркате за облекување, купувај. Мојава лази, се исправа, јас по нејзе со пелената Ми иде нокшир да и залепам со изолир, па нека оди кај сака
Jas se navlekov na evy baby,skeptik bev,ama ne gi menjam, super se,sega se 525den 90 parcinja po 6 denari pelena. Mn sum zadovolna.
Мириса ама мене никогаш не ѓо пропуштиле мочка, знаела да тежи по кг ми се чини сабајле хаха сува е на допир секогаш, беба никогаш мокра. За каки не прам муабет пошо мојава е серка голема.
Користев памперс премиум, ги сменив на виолета да ги пробам реков. И незнам зошто каките и идат на грбче на дватри пати така испаѓа а доле кај газето кај шо треба да бидат каките чист е памперсот, зошто така се прави? А убаво го местам.