Од премиум нема подобри. Суви се и кога се преполни со мочки. Актив бејби исто се супер, ама за навечер останав верна на премиум. @Jana06 актив се на акција во рамстор. Многу се исплатливи. Пуфис се добри ама кожичката му беше како спурена и влажна.
Na nas od pampers crvenilo ni se stvori edna vecer kerkickata proplaka od niv spored. mene na pampers samo imeto im e golemo I cenata isto
Sleepy kako gakicki sto se, koe e napred kaj sto pisuva sleepy ili greska sum i koj broj da zemam za dete 10/11kg 5 ili 6?
На твоето дете не му одговараат. Ништо чудно. Користи кои се најдобри. За се што користиш ке пробаш и ако му одговара на бебе ке продолжиш. Една мајка кажа дека веледа не одговарала на нејзиното бебе.
Jas gi kotistam, no zosto 675?! Od kade gi kupi? Od kit go gi kupuvam jas. Koga gi zemav jas prviot pat bea namaleni na 425,(zatoa i bev skeptik) no,sega se vrateni na 525 ili 552 da ne te lazam, no do 675 ima razlika.
Леле стварно голема разлика.. ги земав од Елкос во Штип, сигурно дека е поскап маркет..ќе проверам баш во кит го колку се, на друго место ги немам сретнато. Фала ти
Користам памперс премиум но многу често ми пропушта не сум задоволна пробав и со поголемо бројче но исто. Сакам да сменам што ќе ми препорачате канбебе или пуфис? Бебе е 5кг.
Sleepy definitivno. Po 12saati ja nosi navecer ne i propusta nisto. Ima uste negde ostansto od jumbo sleepy lilakovi se. 96 peleni 643 den Tie sea gi cuvaat za niv gi krijat vo pozadina. Ama ja im gi gledam i vikam od tie sakam aaa dobro.
Razlikata e vo brojot Go namalija na pola Lilakovite se 96 parcinja 643 a belite se 50 mislam 515denari Inace istite peleni se Ako kupuvas baraj od lilakovite gi imaat skrienl tie za niv. Jas koa baram taka gi baram od lilakovite i se praat naudreni nema ene vikam pozadi se tamu A da ne primetiv i drygata aptekarka vika ja za mene si gi trgnav tie....