јас користам моментално едни со жабички на нив и така и ги барам во дуканот и сум многу задоволна,значи ми излегува парче 10 денари,инаку претходно ги испробавме сите видови на памперс ни проспуштаа,потоа бевма на кан бебе,па на дајперс и најзадоволна сум од нив
Е кои се овие пелени од памперс јас ги знам актив бејби ( претпоставувам се актив фит ) , бејби драј не ги знам симпл драј исто не ги знам , ама знам слип енд плеј тие се најефтини помаранџесто пакување , актив бој и актив грл како гакички што се почнуваат мислам од 4ка ( кога ќе дојдеме до 5ка планирам да ги пробам ) и премиум кеар како најпамучни ама нас не ни одговараа
od istite zemav pampers new baby od 3-6kg tie prvite bea so zivotni na slikicka kaj sto se lepat a ovie sega so sonce se poznava ne e toj toj materijal. Na ednite ima vnatre gel a na dr ne sto e rab neznam. Ili mozebi sum jas greska nesto
Јас вчера најдов ептен попуст за пелените Nanny`s, бр.3 54 во јумбо пакување 3.80 евра и мислам дека најефтини нема никаде , само не знам дали се добри. Ги користела ли некоја од вас? Еве точно вакви се
jas se prebaciv na can kan bebe ali imalo dve vrsti edni komfoer draj drugi elastik e prvive se bolji i ne propustaat a vtorive se po kruti imi propustaat se zeznav mislev deka se isti ali za drukpat da si znam
Nie koristime can bebe od raganje,no vo posledno vreme pocnaa da ni propustat nokno vreme.Baska malata e dosta temperamentna,nemirno spie,rita,se prevrtuva i cesto go smaknuva.Da ne treba da zememe 2, da ne i se mali 1 ? Inaku imame 4 kg. I nesto
Сум видела дека има пелени за на плажа, за бањање да не речам Користел некој? Ги бива? Со нив ги ставате у море? Не ми е баш најјасно или да купувам купаќи
Има, во ДМ. Има Little Swimmers на Huggies, а имаше и на BabyLove. Поскапи се овие на Huggies, ама одат до поголема килажа (до 15кг), за разлика од оние на Baby Love чиј максимум е до 12 кг. Има бројчиња и од овие пелени. Јас зедов за малиот пред да одиме во Египет, за случај да сака во базен да се бања, затоа што за базен се задолжителни. И не сум нешто особено задоволна од нив, се полнат со овда како и обична пелена, само што кога ќе ги исцедиш (надвор од вода) се суви. Ама делот внатре што треба да впива е мокар. Така што мислам, подобар избор ти е костум за капење, да не речам гаќички Или пак со класична пелена нека си биде на плажа ако не сакаш малата да биде сосема гола. Јас син ми и голичок го оставав, ама претежно по шорц за пливање беше. Да се прашуваше тој, гол ќе беше, ама не ми се оставаше така.
Ние коа идевме на пливање имавме тие од ДМ како гакички се , ама не ги користев ич подобро како што вика и Аннатх со купаки Него ние овде во Мк користевме Бекутан 4 незнам зашо ги купив баш нив ,ама не се добри лепенките ич не лепеа , за пропуштање не пропуштаа ама не се баш Тие од Дм ми се убедливи нај добри иако беа поскапи во ДМ во ГТЦ него ли кај нас во Герм.
Mене кан бебе почнаа да ми пропустат па планирам да ги сменам со дајперс може некој да ми каже дали е задоволен од нив?
Ние ги користевме дајперс долго време и најмногу се задржавме на нив. Но синко пие прееееемногу сокови па какви и да се ќе ни препуштат. Ти ги препорачувам. Во моментот користиме Хелен Харпер 5, ист број и ист број на пелени како дајперсот а поефтини за 50 денари (не дека менат нешто 50 ден). И од овие сум задоволна само што се подебели...ама нели да пробаме да видиме
Ние од раѓање па се до денес користиме Памперс актив бејби и најнајзадоволни сме од нив...Купив бекутан ама како картон се и повеќе не сменив никакви.
јас сум веќе скоро 3 месеци со дајперс и супер ми се, не му пропуштаат на малово за разлика од некои други што ги користев детето лом ми беше секоја вечер...