Камо да купев пелени утре.. Прееска на враќање од болница викам ќе застанаме до Зегин, и земав едно пакетче памперс премиум 1 со намера да ги користам само за навечер, и sleepy 1 од 80 парчиња за преку ден да ги пробаме. Кога ги отворив што да видам минијатурни Си викам само некако да истераме бар да ги потрошиме, па памет за др пат
Дали некој ги видел гаќичкиве на виолета низ МК? Мислам дека им се нов производ, можеби ги видел некој
Не видов ама мислам дека несе повеќе од 200 ден,толку лани ги земав. Има и големо паковање од гакичките 40 пелени 600 и нешто беа.
Zavisi koj broj toa se 4 mislam. Nie e sme uste 90pcs, /3 cenata im e razlicna koga i da.kupam od 420 do 550 zavisi dali se na akcija. Jas veke 3 mes gi koristam. 1 paketce 3 nedeli koristam. Zavisi do bebo.
Мајки ние користевме Памперс премиум 1 до три недели, сега земавме Премиум 2јка. Сакам да земам бејби лов за преку ден, знае ли некој што ги има користено каква им е величината спрема памперс? Дали да земам и од нив 2јка или можеби 3јче е подобро..
Малце се поголемки од Памперс, ако му се точни Памперс 2, земи си 2ка бејби лав. 3ка би биле преголеми.
Јас користам во моментов Памперс премиум 2 и Бејбилав 3, баш таа комбинација. Поголеми се Бајбилав 3 малку, но не му се преголеми. На пример кецот Памперс и Бејбилав двојка се исти по големина, а двојка Памперс и тројка Бејбилав не се, Бејбилав се малку поголеми. Бејбилав 2 се мали, тамам му беа кога му беше тамам и Памперс 1. Колку килограми ти е бебето?
4.300 бевме пред два дена кога се меревме, и ги сменив 1 зашто веќе почнаа во бутчињата да и се теснички.. Среќа што ми кажа да не земам пак помали како до Sleepy што направив, рачунајќи дека ќе бидат исти како Памперсот ..
Ние дме веќе над 4 кг и користевме памперс оригинал 1. Сега треба да преминиме на 2. Нз дали да си продолжам од истите или да земам други.. Читав доста позитивни коментари за sleepy. Па сакам коментари ваши.. Какви се.. Каква им е големината 2 спрема памперс.. Да не треба 3 да земам. Нз и јас што да правам
Ги пробав sleepy за преку ден, многу незадоволна, цело време пропуштаа, а и кројот не е добар како книга се. Памперс премиум најдобри се покажаа, но сега само навечер ставам од нив, единствена пелена кога и да отворам е сува,бидејќи не менувам пелена во текот на ноќта. За разлика од Sleepy, Puffies се супер, ми се допаѓа и тоа што се многу тенки, баш за летен период, досега ниеднаш не пропуштиле. Исто и baby love се добри
Еве sleepy 1 so Pampers premium 1, каде каде се помали Sleepy. Нас не ни одговараа Sleepy, максимум еден саат да издржи бебе со пелена и после прета се нервира, и кога ќе ги допреш се повлажни во споредба со другиве.. Дури ми остана дома пакетчето со може повеќе од 70 пелени.. Ако можеш да си земеш помало пакување за проба, и ако ти се добри да си купиш големо. Во врска со величина ако се како единициве тогаш не би било лошо да земеш Sleepy 3, ако користиш Pampers 2.
Пред два дена зедов sleepy 2, досега бев на pampers premium 1, и не, не се помали, поголемки се, моево бебе многу мочка и премиумот секогаш ми пропушташе, ноќе по 4 пати целосно го пресоблекував, но заради алергии несакав да сменам. Сега бебе е месец и 20дена и реков ќе сменам да видам, зедов и задоволна сум, понекогаш пропуштаат ама не многу, памперсот повеќе ми пропушташе. Ги користам и белите влажни на sleepy, презадоволна. Сепак пробај неможеш да знаеш без да пробаш.
Памперсот ми пропушташе, sleepyto ми пропушташе... sleepy многу поти и многу му беше жешко нервозно беше постојано. Најубаво се вклопуваме со babylove засега. И виолетата и памперсот се меки ама кај нас пропуштаат. Babylove се со ластик и убаво се лепат за него и ретко пропуштено...