Памперс премиум користам, единствено пропуштија кога ни сигнализираа дека од 1 треба да поминеме на 2 Инаку прочитав овде за Бејби лав, па решив да испробам, зедов од тие плус од оние на хипп, па да видиме. Прво што воочив, бејби лав 2 значително помали од памперс премиум 2 потенки се, па верувам почесто мора да се менуваат. Исто се на пола цена од памперс и хипп
Бејбилав двојка се по големина како Памперс премиум кецот. Во исто време ги користев, малку едните, малку другите. Кога направи над 4 килограми, се префрлив на двојка Памперс и тројка Бејбилав, но Бејбилав тројка се поголеми од Памперсот двојка.
користам памперс премиум досега 2 од денеска со 3 почнуваме, користев и виолета ама ми пропуштија на неколку пати.
И јас со Слипи имам исто искуство, ми се чудеа другарки што ги користат. Од сите пелени единствено Пуфис не сме ги пробале, Минис од Рамстор се најефтини, многу бев скептик за нив заради цената, демек ефтини којзнае какви се,ама еве веќе повеќе од пола година ниедна пелена од нив не му е пропуштена нс малиот, јас сум презадоволна. Можеш да си пробаш.
Можеш да пробаш со Виолета. Мислам дека се без гел и се погодни за новороденче. Помалите броеви пелени скоро сите се поефтини, освен Памперс и Дајперс. Јас Памперс само за во болница земав, го потрошив и веќе не купив. Ужасни.
5ката се 269 денари, 32 парчиња, 4ка, 3ка и 2ка ако не грешам се 315 ден, за 4ка знам дека се 44 пелени. А помаливе броеви се повеќе парчиња ама незнам точно колку. Сега проверив, 2ката се 60, 3ката 50 парчиња
Има ли памперс премиум 6ка? Јас на таа килажа користам памперс актив бејби 6ка, ама висок е синко. Сите пелени според кг наводно му се поголеми, ама кога ке ги ставам целосно му одговараат. Мене бројките на памперс и бејби лов ми се тука некаде, можеби памперс се малку поголеми.