Јас еднаш имав купено и не ме бендисаа. Освен што беа покрути, мислам и поголем калап се. Не ми текнува точно што се не ми се бендиса, ама знам дека едвај ги дотрошив и толку беше.
Почни, неприметно се собираат. Се што ке купиш ти се важи, дури и лекови на рецепт што одат. Секако мене ми дигаат памперсите, витамините, ама ти секако ги даваш парите некаде.
Дур си со бебе ептен се исплати. Пелени, влажни, креми, козметика солидно се собира @0ли од каде зеде бибејби?
Ме интересира кои пелени освен памперс имаат индикатор за влажност, за бебе со килажа од 8кг. Моментално сме на babylove 3, ги купив мислејќи дека имаат како 2ката ама немаат. Доста практичен ми беше индикаторот, сега морам цело време да го соблекувам за да ја провериме пелената
И памперс имаат до 2ка. Јас пак од скоро дознав за индикаторот, никогаш не сум се водела по тоа, го фаќам напред ако е подуено значи време му е, а за какање го слушам гласен е.
4ка и 5ка имаат сигурно, ги користам. Инаку мене ова индикатор ми е безвезе работа, да треба на помалите бројчиња 1,2 максимум 3 потоа нема потреба на допир гледам дали е полна или не е. Искусвото си го прави своето
Нема да згрешиш и јас тоа го приметив кај памперсот поготово насабајле мислиш дете какало три дена во него мириса лошо, се двоумев меѓу слипи и бејби лов и денес ги кипив бејби лов