Јас сум моментално дома со Pufies pants, Pampers pants, и со pampers active baby пелени. Ако си од Н. Лисиче да ти ја дадам таа една сметка за лизгалка да земеш.
Фала. Секако ми требаат памперси. Гледав претходен месец да земам проодувалка автомобил ама опасна е таква играчка за синко. Мене пуфис гаќички не ми беа нешто посебно. Пелената кога ја пипам ми остава влажен траг на прсти. Цената заборавив која е ама паметам дека не се голема разлика со памперс. А која е разлика во тие 360 и тие 12 часа, освен протекување?
Ne da se skapi epten se skapi a samo imeto im e golemo nisto drugo violeta se so ist kvalitet kako niv a se daleku poeftini
Таа е цената, само различна бројка има различен бр пелени. 6ка има 60, 5ка 56 итн. Помал бежр има повеќе парчиња.
Па ме интересира како си задоволна од нив. Не сум споредила со цена како се со Памперсот. Дека од старт ми нема логика да користи памперс тоа може понатака кога ќе се врти превртува. Бар така размислувам...
И двете ги користев за навечер, но најчесто Памперс за навечер. Инаку ниту едните ниту другите некогаш ми пропуштиле. И Бејбилав се убави, имаат ластиче позади кај грбот и индикатор дали е измочкано бебето.
Од старт ги користам премиумот, само кецот многу лошо ми мирисаа кога ќе се измочаше. Еве двојката и тројката не мирисаат. Само да знаете Бејбилав кецот се многу мали и за бебе од 3 кг нагоре двојка да земете ако земате. Кецот се за помали бебиња од 3 кг. Памперс кец и Бејбилав двојка се иста големина и тие ги користев. Да одговорам, задоволна сум од Бејбилав. Сега тројка користам со тројка Памперс и супер ми се и тие и тие.
Ми требаше вакво инфо, барав помали пелени од памперс 1. Ми пишаа дека има памперс 0 ама ете бејбилав 1 нека ми бидат алтернатива
Супер тогаш деф со 2ка би почнале па ако се големи полесно е 1 да купиш отколку обратно. Јас сакам со нив да почнам фала на инфо
Од сите пробани пелени БејбиЛ ми се на исто рамниште со Премиум. Тенки, памучни, не оставаат влажно газе.
Зедов премиум 1 и не ми мирисаат. Бебе по секое цицање кака и таа какачка ко сестра и. Имам и бл, ќе ги пробам и тие, па ќе се вратам на рапорт.