1ца бејби лов е мала, за брзо ке се префрлиш на 2ка. Ама за првите недела две ке се добри. Секако малите бројки се со помалку пелени.
Ние од почеток користиме Pampers Premium Care до сега еве скоро 1 година не би ги сменила за ништо. Ние почнавме со бр 0 од 1-2.5кг ама сме родени пред време
Zdravo, sakam da probam so sleepy pelenite, dosega bev na pampers premium care. E sega dali da zemam 1ili 2ka na sleepy? Vekje sme nad 3.5kg I koja ima iskustvo so sleepy da mi kaze dali se dobri
Слипи се помали. Број 2 одговараат со број 1 од памперс премиум. Ако памперс бр 1 ти се веќе мали, и слипи 2 ќе ти бидат мали. И јас тоа време одприлика ги купив, не бев задоволна од квалитетот. Сега користам виолета ок се, ништо не се споредува со памперс премиум, ама виолетата има многу помек внатрешен дел за разлика од слипи. И заборавив да додадам, тие 2-3 дена што користев слипи ми се потпари. И само тогаш фала богу не се повтори.
Dajpers jas bev zadovolna ama pocnaa nesto mnogu da propustaat I gi smenivme so violeta i sega zasega sum zadovolna od violeta
Од кога е роден сме на памперс премиум. Еднаш маж ми донесе дома Дајперс, ама ни пропуштаа. Беа и малку поостри и малиот беше со засеци и црвенило.
Давајте совет како да не прокиснува малиов преку ноќ..пампес користиме ама поголем дел од ноќта спие на десна страна и секогаш е прокиснат од таа страна...Има некој памперс што е полнет и на делот од лепенките? Или друго решение некое??
Памперс премиум кеар поголем број, ке дојде повисоко и решен проблем. Јас така правев. За преку ден 3ка а навечер 4ка.
Сеуште земам памперс актив 5. До сега немаат пропуштено ни ноќе. Мм овие дена место пелени гаќички зел Убави се ама за ноќе. Преку ден не ми се практични, посебно ако има бебе хулахопки.И помал калап се, некако потесни. Колку се намалени памперс во рамстор? @MilaSs12 до 7 дојдовте машала. Колку кг е бебуш твој? Јас 5 и земам од 10-13кг се а бебе ни 9300 нема.
755 премиум кеар а 999 актив бејби. Знаеш ли дека има разлика од 2 цм меѓу 6ка актив бејби и премиум кеар. Користев актив бејби ама почнаа да му протекуваат навечер. Купив премиум кеар и што да видам, таман се како што треба. Плус знаеш како мочаат машки бебиња, како женски. 6ка гаќички му се тесни веќе ама имам уште 5 10 пелени. Како заладува, понепрактични се. Соблекувај топлинки, па панталони, ехее. Има 7ца гаќички ама скапи како премиум кеар, 40 парчиња се 850 во зегин. Сега за сега ке останеме на премиум кеар. Се мислам дали да земам бејби лов? Синко е 12 кг и 84 цм ама не е мерен одамна, може се извишил уште 1 цм.