Јас кога го видов прв пат син ми гол прво тоа прашав, дали јајцата ќе му останат вакви и дали има некоја аномалија. Се здробија од смеење и ми објаснија истово, дека кај сите се вакви отечени но дека ќе спласнат за некој месец кога ќе се повлече килата. А дали ти кажаа околу хигиената на курето и дали да се отвара при бањање?
За хигена да го отварам после бањање. Но таа работа ја препуштив на мм,ми е страв дека ке го повредам. И за првиот исто
Па за првото до 4 месеци не беше повлечена таа водена кила,а сега на малово мусе повлече а е 3 недели и не дигам. Педијатар најдобро прашај кога ке правите контрола
Софи да те прашам колку кг имабебето што користите 5ка? Јас земав 4ка имаме 8 кила аманекако мали ми семн го стегаат на ластиците, па затоа меинтетесира искуство
Мајки ви се случило ми памперс премиум 1 да ви протекуваат? Денес 3 пати ми протече де цело грпче мочка де каки 4 кг сме мислам големината му е ок но му ја подвратувам пелената ради папочето но чудно ми е што се прави лом на грб... Да дадете препорака за некои други пелени со индикатор?
Сигурно не му одговара бројот штом протекува. Мислам дека му се мали 1. Од 4 кг јас користев 2 и тамам си беа.
Imam probano premium , baby love, pufies i violeta do sega samo ednas ee ima slucheno da mi protece taka bidejki beshe prepolna pelenata site se dobri ne pretekuvaat. Premiumot mi e najubav oa violeta pa pufies i ia kraj baby love za ovie dr neznam dali pomalite brojki imaat indikator zoshto pochnav od trojka tie nemaat . Prethodno premium koristevme.
Мислам од 9кг дека почнав со Бејбилов 5ка. Претходно 2,3 пакувања користев 4+ И на моево му се вцрвенуваа бутките затоа преминав на поголемо бројче. Овие се добри зошто имаат од позади ластик и да се поголемки не е страшно,не протекуваат. Него да ве прашам дали сте забележале разлика кај Бејбилов,конкретно кај 5ка? Претходно ко да беа повеќе памучни,сега се пошушкави и со друг дизајн
Не се многу поголеми? Бидејќи оваа вака на изглед ми се чини дека му е добра... Ама тазе мама сум не сум баш сигурна
Секако двојка е за од 4 кг, слободно земи си. Забележав дека за секој килограм плус, треба да му ставам едно бројче поголемо. Кога направи 5 кг, почнав со тројка, па нив ги користев до кај скоро 7 кг. Сега малиот има 7 кг и користам 4 кои се од 9 кг, но тројката му беа кнап кај бутчињата и ластикот го стегаше, па иако овие се малку поголеми, ги стегам горе повеќе. Слободно земи поголем број и нема да протекуваат, единица му се мали.
Јас памперс 1 користев до 4.100-4.200 гр. Комбинирано ставав и бејби лав 2 од ДМ. Памперсот се помали од бејби лав, па само што поминавме 4 кг, приметив дека му се мали веќе и си терам сега со бејби лав 2. Можеби памперс 2 во моментов ќе му се малце големи, ама ќе го стегнеш повеќе или па терај некое време со бејби лав, јас сум многу задоволна.
Јас памперс актив напоредно со премиум ги користам од старт, и еднаш маж зеде по грешка памперс пантс, на почеток бев скептик и ми пропуштаа од страната ама на ноќното спиење само значи 12 саати со иста пелена..Сега си зедов пак пантс 3-ка за преку ден а за на вечер користам 4-ка и не ми пропуштаат..исто малиов е 7кг а тие се од 9