Јас денес земав Дајперс од зегин,на попуст беа па ај да ги пробам 399 за 44 пелени, 5ка Ставив одма за вечерва,ќе видиме сабајле како ќе биде
Не држат многу ама па мојот рано станува и таман му е. И цената е добра како што ми трошат по 6 пелени во градинка.
Мајки пд Охрид која цена се виолета памперсите во тамаро? Има акција со четири памперси подарок слонче(дали е убаво тие што го имате)?
Дали имате користено Babylove 3 во скоро време? Некако често ми се случува да прокиснат од каки, со 2ката немав никаков проблем, а ги користев 4 месеци.
Јас користам 3ка ама не ми пропуштаат каките до пред недела и пол ми пропуштаа на мочање сега веќе не да не кажам од напред до позади цела пелена е покакана и ми нема пропуштено. Да не ви е мало бројчето или големо?
Има повеќе од 5кг сигурно,бидејќи 5кг ја измерија пред недела и пол, 2ката веќе.и беа мали затоа сменив бројче. А ноќе е полна мочки и не пропушта воопшто, само каките дење излегуваат
Јас користам исклучиво Слипи во Зегин го има имам пробано се памперс,виолета,дајперс,канбебе, бејби лов,Бекутан,милфис.... И можам да ги пофалам Слипи и виолета на бебе најмногу му протекува од канбебе и дајперс
Ако пелената е веќе со мочки, каките нема каде да се впијат. И мене ми се случувало да истече кака од премиум кеар, ама при налет од ретки каки не е чудно.
Малце да е на страна пелената ќе протечат особено ако се кнап и зависи и обем на бебе некои се поситни некои по буцки па и тоа игра улога
Како мајка со искуство, морам да ви ги оофалам Кан бебе пелените. Ги смениле ги напраиле тенки, меки и без гел. Многу сум задоволна.
Мали ви се сигурно, 2 месеци има моево, 6 кила што го мерев дома, дури кај бутчињата ми делува дека скоро ќе му омалат, тесни се како модел. Денес баш си мислев дека може ќе треба 4 да му купам или да сменам марка.
Јас тројка почнав да користам кога направи 5 кг и тамам му беа до кај 7 кг. Не ми пропуштиле ни мочка ни кака тој број. Почнаа да го стегаат кај бутките и затоа зедов 4.