И јас почнав со 3ка на 5кг ама еве едно пакување потрошив а 3-4 пати ми пропуштија. Не зборам за полна мочкана пелена па за каки да нема место, така е ок. Наутро променет памперс, по час-два кака и лом е Не ќе да се мали, тек ги почнавме,манекенка е мојава, 4месеци 5кг Штом не сте имале проблем, ќе си речам дека од што многу прета веројатно се изместува памперсот па затоа ни пропушта
Ги пробав Бекутан,лани за нова година му донесоа, материјалот некако не ми се допадна. Како шушкави беа,а јас сакам повеќе да се памучни. Се враќам на Бејби лав, Дајперсот пропуштија во 6 сабајле, иако не беше преполна пелената
Бекутанот се многу дебели како на бејбилов што е пуна пелена така е бекутанот со празна , а тек па кога ќе се измоча како бомба ќе биде и немаат ластик за разлика од бејбилов само на дизајн малце да удреле
На бекутан повеќе ми се свиѓаат А дебелината е колку две на бејбилов или имаат утка некоја или вака ги произведуваат
Нема! Веројатно маркетиншки трик бидејќи секогаш се затрчуваме по Џамбо пакување сметајќи дека е поефтино, некогаш без да си направиме математика. И јас го забележав тоа, затоа си купив единечни
И јас си купив две единечни, среќа немаше кутија од 4. Како што грабнав и да ме нема, немаше да направам споредба меѓу цените
Дм и на други производи што се дупло пакување имаат повисоки цени отколку на единечно. Не знам која им е логиката..