И 3ката толку ги зедов јас, затоа беше муабетот со @kukla21 дека нема логика во цените на единечно и џамбо пакување
И јас денес ги земав од веро на акција, сакам да ги пробам. До сега со sleepy бевме но некоја пеленка ми пропушти па ке видиме.
А затоа мене 2катами пропушта 5кг и нешто е го стискам во двојка. Дека месец и некоја недела е и навикнавата со првото а он ситен беше,па и се чудам зошто премиумот ми пропушта. Ништо да си купам 3ка
Како успеваш мајче! Јас едвај дотрошив тоа што имав, пред да има 5. Пред една недела 5.100 беше, па и премиум 2 и се мали.
5,5кг е и мојата, не и пропуштаат ама забележав овие денови одпечатоци од ластикот по телото и сватив дека ја стегаат, па и кај грбчето позади ми стојат омалени. Имам уште 10тина памперси. Ќе купам по нив 3ка
Успевам така што пцујам па ли пропушти. Ете за неполна година ги расипале итн,итн. Незнам што ми се чини. Го споредувам со големиот као еве оваа бројка ја носеше на месец дена а он немаше ни 4кг
Од која страна ти пропушта? Нагоре курето местиш? Ја мука имав со памперс на секое утоп мокар.земав бејби лове Миди 2ка супер се височки доаѓаат и странично имаат добра заштита. Ниту еднаш не пропуштила
Напред над папок,ито мочаан. Не не не дигам куре више. На почеток тоа додека се среди килата водена. Сега земав 3ка. Па добро дојде над папок. Ама јас си ги паметев бројките со првото дете. Секој месец зголемував бројка. Што значи 2ка користев на два месеци. Е сега со ова мое буцкасто ѕверче си треба 3ка за неполни два месеци. Кога си го има машала
Зашо мене во болница ми рекоа нагоре се местело стално...значи да прекинам Епа тоа е и ова е буце и 2ка памперс ми пропуштаа Само еве откога почнав бејбилов помалце машини пуштам за перење