Violeta 4 e 619 во еурофарм. За др места, имаше во ДМ попуст 519 мислам беше, во елкос е 610 др нез. А за дајперс не знам.
Овие од дм не прочитале за пелените. Викендов купив единечно пакло за 329, сега се 469. Е не се норнални! Топки пак ќе купам!
Истото го помислив. Кутијата требаше да ја намалат. Гарант читаат тука. Место % да ми дадат очи што им отворив тие...
Поарно да си ќутеше. Да не примети зелените паковки Naturel дали имаат иста цена или и на таа е променета?
Ти реков дека се поскапени за нигде се жими се вчера бев и од Виолета да земам дека на акција им се и од тие немаше само една 5ка останата...имаат акција ама немаат производи на рафт
Викендов зедоб, 329 беа. Последно купување од мене! Не видов. Случајно и ова го видов. Ако биле со чудна цена, гарант.
Јас им ги користев порано нивните пелени, но кога на два пати отидов и немаа залиха од бројчето што ми требаше ги сменив со други. Си заштедив нерви и време. Гледам мајки коси кубат и со адаптирано млеко не се стабилни со залихи не се нормални. Ај пелени ќе сменам на други ама на бебе храна??? Тој што им ги води залихите за ништо не го бива.
Во кит го убава акција на Кан бебе. 750ден еден пакет од 77 пелени плус гратис пакет со 34. Мене ептен ми се погодени,тенки и без гел.
Мајки ако може да ми кажете искуство кои памперси се најдобри помеѓу dipers,violeta ili baby love (за 10кг). Моментално сме на Pampers premium care 4, меѓутоа сакам да сменам на нешто поекономично. И ако знаете и цена на овие памперси кои ги наведов и по колку парчиња се во паковање.
Виолета или бејбилов дефинитивно проблем со бејбилов е што немаат залиха од пелените за разлика од виолета што имаш плус сега ти се на акција 519 во дм,во зегин беа мислам 520 а во веро ти се 525 денари од 7 до 18кг се 60парчиња има внатре и влажни марамици
Немам пробано од дајперс но од виолета и бејбилове повеќе сум за авиолета ги користиме веќе подолго време одлично се покажаа .
Бејбилов или Виолета земи си, Бејби лов се 829ден околу 80 пелени Од Дајперс моето се исфрлаше Моментално користиме Слипи гаќички и засега сум задоволна