Девојки, што е разликата помеѓу овие памперси? Јас ги користам актив бејби, ама во еден маркет се на попуст бејби драј, гледам и во кг се различни 3ките. Дали некоја има користено од двете па да споредиме?
Има sleepy кај нас е сега конкретно овие не знам ако тоа праша Иначе ок ми беа имав тестери ама бејби лове во материјал ми беа далеку подобри овие некако ко пластични ми изгледаа што знам
Во зегин имаат памперс премиум 6ка. Не дека се исплатливи по 38 парчиња се а со таа акцијата вториот производ на 50% идаа 1150 и нешто. Но дефинитивно се премиум
Премиум се и на синко само тие му се таман, другите кратки. И бејби лов се добри ама најчесто ги нема големите бројки. Да купам залихи, и по 800 ден 38 пелени ги плаќав. И актив бејби се добри ама 6ката е помала од премиум 6ка. Да се чудиш.
Бејби лов само во ДМ ги наоѓате? Купив 1 од нив ама само едно пакување, подготовка за бебе. Да знам за понатаму од каде можеме да се снабдуваме. И малку офф топик, влажните марамици дали им се 99% вода на бејби лов? Јас само Виолета видов такви..
Бејби лов е дм марка. Памперси само таму има. Имаат и влажни 99% вода ама грдо мирисаат. Виолета имаат поубав мирис.