Има на хип, памперс, бејби лав (последниве 2 тури кога купував не се наоѓаат), слипи и виолета со 99% вода. На виолета се само парфимирани, памперс не знам какви се не сум ги пробала. Хип и бејбилав идентично грдичко мирисаат само хип се сушат многу брзо. Слипи се доста океј..
Купив Виолета за почетол едно пакување. Ќе пробам со нив. Ако приметам дека прават иритација на кожичката, ќе пробам слипи наредно. Фала ти за деталиве
Јас да ти кажам одамна направив залихи од 3јка до 4+, и баш кога ги отворив да ги споредам сите дури 4рката ми делуваа како мааалце поголемки од 4+ или ептен исти
И јас имам залихи од 4 и од 4+, вчера си реков да ги отворам 4+. Ми се видоа и мене не поголеми од другите, па си реков да прашам.
А баш мислев дека ќе кажеш некоја разлика и дека нешто јас немам осет бидејќи нели се продаваат како поголеми.
Ima akcija na 4 kupeni peleni violeta davaat ogradica . Nekoja shto ima do sega zemeno ogradica ako moze da mi kaze kakva e kolkava e i tn i tn .
ne e voopsto prakticna, mnogu e mala. ama ako vekje gi kupuvas pelenite zemi si ja. no ne ocekuvaj nesto wow
a bash se izraduvav, vikam konechno da fatam i ja neshto na akcija . Fala vo sekoj sluchaj , bar da ne se brzam so pazarenje.
Бејби лове од дм да пробаш ако имаш дм ако не пре би виолета Слипи имав дома ми дадоа во аптека да го пробам ама што знам така некако не ми оставија впечаток Што мачкаш како бариера меѓу газе и пелена?