Јас со две раце потпишував за памперс актив бејби за најдобри, се додека не ми се погоди едно бош пакување. После сменив Слипи натурал, но пак се вратив н памперс. За мој критериум памперс се пак една класа погоре, потенки и поквалитетен материјал. Со Слипи не дишеше кожата баш добро и често црвенила. За пропуштање не ми пропуштија ни едните ни другите.
почнавме со памперс премиум само во болница и бидејќи и беа големи и земав кан бебе, ама мм земал дуо пак од памперс и бебе качи некое кило и сега оваа недела викам ај поточни и се памперсот и ставам од тие од прв ден газот црвен неможеме да го смириме , мачкам се ама само се прошири исфрленото , не верував дека е од пелените ама веројатно ќе морам да ги сменам , што да земам сега , предлози ?
Violeta se súper peleni nie koristime br 5 peleni I vo strumica vo tera market se 590 den 52 peleni ima vo paketot
A iskustva so Evy baby pelenite ako moze sestra mi mi gi ispofali nekni pa sakam da slusnam I drugi iskustva oti se poeftini od violeta
Топ се виолета еднаш не пропуштиле знаст да се најдат и во Зегин,ДМ и Веро на акција џамбо пакувања од 60 пелени за 520 ден
Ај прашање за мајкиве со тодлери: Користев папмерс актив 5ка и време беше за 6ка.Купив ама некако не видов разлика во големината на пелените и почнаа да и прават црвенило на превојот на бутчињата,што никогаш се нема случено досега. Земав бејбилав 5ка ама понекогаш и се појавуваат по 2-3 црвенки брунчиња и бавно минат.Ми стои како да не и дише кожата во нив.Големината е таман ама вака се малку покрути. Сакам да пробам други и се мислам помеѓу пуфис 6ка и памперс премиум 6ка.Некоја мајка што ги пробала да ме посоветува во однос на големината на пеленката во споредба со активот и во однос на квалитетот. 13+ кг е малата.
Пуфис не се лоши ама доста е мал моделот. Јас користам 6ка премиум кеар и гаќички 7ца памперс. Премиум се најдобри ама најскапи се. Ако ги најдеш на акција земи си повеќе. Инаку 6ка актив бејби се помали од 6ка премиум кеар.
Здраво, да ве прашам за памперс гаќичките и памперс актив бејби. Ме интересира за бебе кое тежи 5кг. кои се подобри и кое бројче да земам? Прашувам, бидејќи памперс премиум бр.1 ни беа големи кога излеговме од болница, а на пакувањето пишува дека се за од 2,5кг, па нагоре. Благодарам.