@Brpbrp и Памперсите ги има во Рамстор исто Акцијата во Рамстор е уште утре, до 13ти. После ќе видиме во новиот каталог што ќе има
Бебе од болница излезе 2600гр. Таму и ставаа бекутан 2ка и ми дадоа едно пакување за дома. Јас имав земено бејби лове 1. Моментално ги користам и двете, да ги потрошам, ем гледам не и сметаат ни едните ни другите. Е сега, најблиската аптека е добро снабдена со виолета па сакав тоа да пробам следно. Која бројка да земам 1 или 2?
Мајки да ве прашам тие што коростите Бејбилове пелено..дали да земам 4ка за бебе од 6 kg. Бидејки знам дека малку се помали, а 4ка почнуваат од 7kg.
Јас на 6кг требаше 4ка да земам ама бидејќи имаше од зелените не од розевите се префрлив на виолета. Али се зависи од бебе до бебе ако до сега ти користело поголеми пелени а е помала килажа земи ги. Моево е 8кг па користам пелени од 11кг што се
Имаше во дм 495 мислам така нешто ги земав јас 1, пред недела дена, да провериш дали им трае уште акцијата. Едит: Сега баш го отворив каталогот до 17 Јануари била акцијата....
Не трупај, земи едно големо пакување 1ца, потоа може одма и на 2ка да одиш. Уште ако е крупно бебето, ке ти останат. Акцијата изгледа е за 3ка па нагоре.