Не ширите неточни информации. Пелени со поминат рок ако се, знаеш какви стануваат? Тврди! овие си се ок
Тврди стануваат од кога неколку пати ќе се смени и веќе е крајно на продавници и аптеки не им се исплати толку во џијан да одат или пак ако им прават замена фабриката да оди во минус самоо крајни случаи
Vaka sakam da go spodelam i moeto iskustvo so peleni, jas pocnav so pampers premium care no voopsto ne bev zadovolna mn propustaaa posle gi smeniv can bebe, po incijativa na edna drugarka no za zal mi se pojavia crvenila.Koga posle rszgovarav so pedijatar i mi.gi.preporaca babylove zelenite od 4-9 kg verujte se prerodiv ne bi gi smenila za.nisto drugo i crveniloto odma go smeni .
Освен од пелени, децата се исфрлаат и од влажни марамици. Затоа користете на база на вода, или мијте ги. Братучетка ми користеше памперс премиум, и марамици 5 за 100 што се. Па дете се направи жар.
Синко еднаш од влажни памперс ми се направи жар. Имаше прднато и го поминав со една влажна, наредно менување пелена жар газето. Веднаш се среди ама затоа оттогаш виолета 99% вода или бејби лов вода. Кои поточно?
Повеќето до 6 одат 14+кила мислам. Земав Кан бебе чисто да ги пробам ептен се тенки и не пропуштаат бебе како ништо да не носи и плус имаат и индикатор Во Рептил ги земав 60 пелени за 500 денари
Користам моментално Виолета преку ден и навечер Памперс 6ка 7ца немам видено по рафтови, не ми паднало в очи, засега таман ни се 6ката па за во иднина ме интересира
Премиум кеар 6ка е поголема од актив бејби 6ка. Гаќички има 7ца. 7ца има и бејби лов ама толку ретко се наоѓаат што јас не ги ни барам веќе.
Не многу се дебели иако во систина ги користат нив.Јас бејбилов користев 2ка ако е бебето од 3кг па нагоре бидејќи имаат ластик позади и лесно се прилагодуваат
у болница од овие и ставаа кога се роди, ми дадоа и едно пакување за дома ама како што кажа Брп, дебели се па ги сменив. Имав земено бејби лов 1 и тие беа супер ама пошто треба да се иде до дм, и нив ги сменив. Да ми беше изводливо само бејби лов ќе зимав...