Ве молам за мислење. Во битола baby love 6 од ДМ ги нема па се мислам да земам Daipers 6 дали се слични во квалитет?
Пуфис си пробала? И они ми се ок. Немам многу менувано. Дајперс, Б.лове, Пуфис и Памперс е се што имам користено.
Пуфис сензитив еве 3,4 дена користам добри се , тенки се , мислам и потенки дури од памперс идат , задоволна сум засега и индикатор имат , шаренки се .. Ако му одговарат вака ќе терам со нив. Почнав со памперс ама сакав и овие да ги пробаме , други не би. Дм неаме за baby love иначе би ги пробала и тие.
Искуства за Sleepy пелените? Ми прават ќеф да ги земам заради што се органски, ама не сум сигурна. Некоја да ги користела?
Не се убави. Јас користев гаќички. Детето беше секогаш влажно на допир кога ќе го соблечев. Ти пробај, имаат и мали пакувања мислам.
Дајперсот се ок ама некогаш мирисаат многу, незнаеш дали е какан или мочан. Јас со трудночава моја припаѓам од миризбата. Виолета најмалце ми мирисаат и од тие зимам сега. Нај ужас пелени до сега пробани ми се Еви бејби и Кан бебе. Самата пелена мириса на бугарски парфем. Џабе ги фураат толку.